Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Special Edition

Zobraziť katalóg
PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Special Edition
5 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MSX190
PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Special Edition Predaj skončil

PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Special Edition

Balenie obsahujúce niekoľko maličkostí z hry jednoducho nesmie chýbať na stole ostrieľaného hráča alebo úplného zelenáča. Tento jedinečný balík obsahuje okrem hry aj taktickú príručku so 120 stranami v anglickom jazyku, zlaté skiny zbraní a zberateľský box. Ak si tento box objednáte v predobjednávke, dostanete tiež vstupný kľúč do beta verzie hry. Užite si všetky výhody, ktoré z tohto balíka vychádzajú, a tešte sa zo všetkých bonusov.

Kľúčové vlastnosti

  • Hrajte za jeden zo svetoznámych protiteroristických tímov
  • Zvoľte si správnu tímovú pozíciu
  • Naplánujte útočnú akciu do detailu
  • Užívajte si neuveriteľne realistické prostredie
  • Vykonajte dokonalý útok a zachráňte civilistov
  • Zdokonaľujte a zrýchľujte svoje zásahy

Zničte teroristické jadro

Vžite sa do kože protiteroristickej jednotky, ktorá bude tvrdo zasahovať proti teroristom. Výber jednotiek použiteľných na boj je naozaj veľký. Môžete sa postaviť na čelo britského SAS, amerického SWAT, francúzskeho GIGN, nemeckého GSG9 alebo ruského Spetsnaz. Každý jednotlivý člen tímu má svoju jedinečnú úlohu. Jeden z členov ošetrí vaše rany, iný vám pomôže v komunikácii s veliteľstvom a nechýbajú ani ostrieľaní drsňáci holdujúci brokovnici alebo rýchlopalnej puške. Sila vašich spojencov bude naozaj potrebná. Umelá inteligencia a možnosti nepriateľov boli úplne prepracované. Nepriatelia budú schopní opevniť sa vo svojich vilách či krytoch, môžu využívať všemožné informačné systémy, špionáž či lietajúci dron. Hráči záchranného tímu dostanú skutočnú voľnosť vo vymýšľaní útočnej taktiky. Využívajte ukryty stromov, schovávajte sa za tvrdenými múrmi, alebo steny jednoducho strhnite a vytvorte si vlastný vstup do budovy. Herné okolie bude reagovať úplne dokonale. Realistická je fyzika, múry sa dajú strhnúť a stropy zbúrať. Nie je nič, čo by v tejto hre nešlo. Je len na vás, aký spôsob útoku si zvolíte, a či prídete o jedného z vašich spolubojovníkov alebo vyviaznete bez uzjmy.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Special Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Collector's Edition . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS4 - Tom Clancys Rainbow Six: Siege Sammleredition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS4 - Tom Clancys Rainbow Six: Siege Sammleredition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Collector's Edition .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií