PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark

Zobraziť katalóg
PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark
Hra na konzolu - kraľuj ako Transfomer planéte Zem aj planéte Cybertron, epická single player kampaň, prerobený mód pre štyroch hráčov.
Kód:  MSX091 Produktové číslo:  84948EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark Predaj skončil

PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark

Fanúšikovia veľkých plechových robotov sa musia pripraviť na skutočnú žatvu. Okrem ďalšieho filmového spracovania sa na scéne objavuje aj herný počin od známych amerických vývojárov z Activision. Od nepamäti chránia našu planétu Autoboti, ktorých riadi veľký Optimus Prime. Jeho nie príliš početná skupina na čele so žltým Bumblebee sa hrdinsky stavia do bitky proti zlým Deceptikonom, na ktorých čele stojí mocný Sharpshot. Celý rad jeho poskokov sa doslova trasie na likvidáciu všetkého živého.


Filmový zážitok na vlastnej koži


Napínavá kampaň pre jedného hráča sa točí okolo starovekej relikvie Dark Spark. Viac ako 40 hrateľných postáv sľubuje nevšedne poňatú zábavu. Môžete totiž aj voľne prepínať medzi dobrou a zlou stranou. Lákavá časť sa ukrýva aj v kooperatívnom móde, ktorý štyrom hráčom poskytne nevšedné zážitky. Veľkú pozornosť si zaslúži aj klasický multiplayer s celou škálou vylepšovačov power-upov. Grafické efekty žiaria na všetky strany a súboje ozbrojených gigantov sú jednoducho famózne.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - Transformers: Rise of the Dark Spark.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií