Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Vehicle Toy)

Zobraziť katalóg
Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Vehicle Toy)
Herná figúrka - figúrka do hry Skylanders Superchargers
Kód:  WG383bh Produktové číslo:  C1522214
Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Vehicle Toy) Predaj skončil

Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Vehicle Toy)

Podporte silu Stormblada a kúpte mu nový doplnok, ktorý umožní naplno využiť jeho potenciál. Skylanders: Supercharges, nový diel populárnych Skylanderov, ktorí bránia svoju krajinu Skyland, prichádza s novým vzrušujúcim prvkom - vozidlom.

Kľúčové vlastnosti

  • Špecifický charakter určený pre konkrétne použitie
  • Párovateľný
  • Inovatívny aspekt

Nepolapiteľný Stormblade vďaka Sky Slicer

Aerodynamicky navrhnuté bleskurýchle vozidlo dokáže Stormblade pomôcť preskúmať najvzdialenejšie časti SKYLAND v rekordnom čase. Jeho súčasťou je aj špeciálna zbraň a brnenie.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Vehicle Toy). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Träger-Spielzeug). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylanders: Superchargers - Sky Slicer (Träger-Spielzeug). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylanders: töltői - Sky Slicer (Jármű Játék).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií