MS hokej Alzaboxy

Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack

Zobraziť katalóg
Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack
Herná figúrka - Figúrky do hry Skylanders Trap Team (Blades, Hand of Fate, Nightmare Express, Piggy Bank)
Kód:  WG383z6 Produktové číslo:  C1522045 Stránky výrobcu
Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack Predaj skončil

Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack

Prefíkaný Kaos objavil miesto, kde sa skrýva väznice Cloudcracker. Pevnosť bola vybudovaná výhradne z magickej látky Traptanium a svoj trest si tu odpykávajú tí najväčší zločinci, ktorí kedy v krajine SKYLANDS žili. Kaos túži po vybudovaní čo najsilnejšej armády. Vyhodí tak väzenia do povetria a oslobodí všetkých jeho  obyvateľov. Do sveta sa dostávajú aj kryštály z čarovného Traptania, ktoré slúžia ako pasce. Teraz je na obyvateľoch SKYLANDS a hlavne však na tebe, či sa Ti podarí všetkých zbabelcov polapiť!

Hlavným hrdinom balíčka je drak Blades. Pochádza z rodu, ktorý po celé stáročia stráži väznicu Scalos Castle, kde spí had Golden Fear. Aj keď pôsobenie v tejto garde považoval za česť, vždy túžil po tom, že sa stane rytierom. Jedného dňa sa vo vnútri hradu ozval ohlušujúci rev. Had sa prebudil! Blades sa zachoval ako naozajstný hrdina a hada zastavil. Správa o jeho statočnosti sa dostala až k majstrovi Eonovi, ktorý ho urobil jedným zo Skylanderov.

V balíčku nájdeš aj kúzelné predmety. Hand of Fate dokáže nepriateľov omráčiť. Piggy Bank potom putuje s partiou hrdinov. Akonáhle sú zloduchovia porazení, vyrobí Skylanderom peniaze potrebné pre ďalší boj proti zlu.

Parametre a špecifikácie:

Zaradenie:
Skylanders Trap Team

Schopnosti postavy Blades:
Sila: 50
Obrana: 120
Obratnosť: 120
Šťastie: 60

Obsah balíčka:
Postava Blades
Predmety Hand of Fate, Nightmare Express, Piggy Bank

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skylanders: Trap-Team - Nightmare Express Adventure-Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skylanders: Trap-Team - Nightmare Express Adventure-Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skylanders: Trap Team - Nightmare Express Adventure Pack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií