Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Sony Dualshock 4 Back Button Attachment

Zobraziť katalóg
Sony Dualshock 4 Back Button Attachment
5,0 17 hodnotení
Rozširujúci kit – nadstavec zadného tlačidla bezdrôtového ovládača DUALSHOCK 4 od Sony PlayStation. Získaj náskok vo svojich obľúbených hrách vďaka dvom ergonomicky tvarovaným a plne programovateľným zadným tlačidlám.
Kód:  MSX023l Produktové číslo:  PS719998006 Stránky výrobcu
Sony Dualshock 4 Back Button Attachment Predaj skončil

Sony Dualshock 4 Back Button Attachment

Rozširujúci kit Sony Dualshock 4 rozšíri ovládač Dualshock 4 pre Playstation. Dve prídavné tlačidlá uľahčia ovládanie a vylepšia váš pôžitok z hry. Na OLED displeji vidíte nastavenie tlačidiel a veľmi jednoducho ich môžete premapovať aj počas hry. Na výber máte z 16 funkcií tlačidiel. K ovládači sa kit Sony Dualshock 4 pripája pomocou konektora a pre ľahkú komunikáciu je na spodnej strane umiestnený jack konektor ku slúchadlám. Farebné spracovanie splynie s dizajnom ovládača.

Kľúčové vlastnosti rozširujúceho kitu Sony Dualshock 4 Back Button Attachment

  • Kit Sony Dualshock 4 rozšíri ovládač o dve tlačidlá
  • Jednoduché nastavenie vďaka OLED displeju
  • Funkciu tlačidiel môžete rýchlo zmeniť aj počas hry
  • Jack konektor slúži na pripojenie slúchadiel
  • Kit Sony Dualshock 4 ľahko zapadne do ovládača bez prekážania počas hry

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PS4 Hotovo!
Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači) Hotovo!
Počet tlačidiel
2 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PS4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači) Hotovo!

Výbava a funkcie

Počet tlačidiel
2 × Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč píšete, že to je v akci, když to ještě ani nevyšlo? Z devítiset na osmset? Doporučená MOC cena Sony je sedmsetpadesát... 👌👌🙈

Dobrý den mám dotaz ohledně funkčnosti na dualsense (ps5)

Je to kompatibilní i na ps5 ovladač? spis ne co? ??

Dobrý deň. Je možné po zapojení do dualshocku používať sluchátka na Jack? Alrbo už je obsadený slot a je možné používať iba bezdrôtové sluchátka? Ďakujem za odpoveď

Hallo!   Ich bitte um ein Angebot B2B (Sonderpreise) fr folgende Artikel:   30x Gamepad Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Midnight Blue - Playstation 4 Controller (MSX021z2)   Beste Grße   Michael Mangold Konzole Mail ID: 284339500

Dobrý den, Prosím vás, Alza. Cz bude zboží někdy skladem? Všude je to vyprodaný..

kdy přepokládáte že bude tento produkt opět dostupný

Dobrý Den. Můžete mi sdělit, proč se najednou objevila doba očekávání až v dubnu, když tam nedávno byl 17. únor? Zajímá mě to z důvodu, jestli mám zrušit svou objednávku, páč nehodlám čekat, tak dlouho. Děkuji za odpověď.

Může mi někdo rict. Čekám na to už měsíc a pak napíšou že ne 18.unora ale až duben.😠😠😠😐

Proč píšete, že to je v akci, když to ještě ani nevyšlo? Z devítiset na osmset? Doporučená MOC cena Sony je sedmsetpadesát... ??????

Diskusia a poradňa k Sony Dualshock 4 Back Button Attachment
Príslušenstvo pre Sony Dualshock 4 Back Button Attachment Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Dualshock 4 Back Button Attachment. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Dualshock 4 Back Button Befestigung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Dualshock 4 Back Button Befestigung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Dualshock 4 Back Button Attachment.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií