Doručení zdarma Stellar Blade

Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection
5,0 59 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octu-Core, 8 GB RAM DDR5, 1 TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, čierna, obsahuje päť hier (Uncharted Collection obsahuje 3 hry)
Kód:  MSX002o Produktové číslo:  PS719874744 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection Predaj skončil

Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection

Nová generácia hernej konzoly je tu, privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu - Sony PlayStation 4. Nástupca obľúbenej Sony PlayStation 3 stavia na osvedčených princípoch pre zabezpečenie maximálneho pôžitku z hrania hier. K tomu pridáva revolučné inovácie, ako je napríklad dynamicky prepojené hranie, rýchla a inteligentná personalizácia, hlboko integrované sociálne možnosti a nevšedná funkcia druhej obrazovky.

Obsahom tohto exkluzívneho balenia je veľmi silná zostava nabitých hier. Na svoje si príde naozaj každý, pretože God of War III Remaster, The Last Of Us Remastered CZ a Uncharted: The Nathan Drake Collection patrí k tomu najlepšiemu za poslednú dekádu. Celkovo na vás čaká poriadna porcia nespútanej zábavy.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nejlepší místo k hraní

Najlepšie miesto na hranie

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes.

  • Nadupaný hardware
  • Tie najlepšie herné kúsky vychádzajú každý deň a všetky vám pôjdu do detailov
  • Veľa inovácií
  • Ešte viac zábavy

Nadupaný procesor

Inžinieri zo Sony dali Playstationu 4 do vienka osemjadrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor s výkonom 1,84 TFLOPS a 8 GB neuveriteľne rýchlej systémovej GDDR5 pamäte.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nadupaný procesor

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hry - alfa a omega

Hry - alfa a omega

Obľúbená herná konzola Sony Playstation 4 sa stala výnimočnou vďaka ponuke herných titulov, ktorú ponúka. Mnoho z nich vychádza len pre platformu Sony PlayStation 4 a ostatní majú jednoducho smolu. Námatkovo vyberáme Uncharted či Gran Turismo

S aktívnym predplatným PS Plus navyše máte zaručený každý mesiac prístup, k tým najlepším hrám vrátane atraktívnych AAA, ale aj indi titulov všetkých žánrov.


Dualshock 4

Nový ovládač DualShock 4 bol prepracovaný pre zabezpečenie maximálne pohodlného ovládania hier - je novo vybavený dotykovým panelom, ktorý prináša doteraz netušené možnosti herných zážitkov. Novinkou je aj tlačidlo "SHARE", umožňujúce okamžité šírenie herných zážitkov s komunitou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dualshock 4

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sdílejte herní nadšení

Šírte herné nadšenie

Zapojte sa do nekončiacich bitiek a vychutnávajte s ostatnými vaše triumfálny výhry stlačením jednoduchého tlačidla. Jednoducho stlačte tlačidlo SHARE, vyberte záznam a vráťte sa späť do hry. Medzitým čo budete znovu hrať, video sa samo nahrá.


Parametre a špecifikácia:

CPU:
Osemjadrový AMD Jaguar Octu-Core (x86-64)

Operačná pamäť:
8 GB GDDR5

GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFlops

Úložný priestor:
1 TB

Mechanika:
Blu-ray

Rozhranie:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
bluetooth 2.1
2× USB 3.0
zvukový výstup
HDMI
AUX

Spracovanie:
Farba: čierna
Rozmery (ŠxVxH): 275×53×305 mm
Hmotnosť: cca 2,8 kg

Ovládač:
Bezdrôtový ovládač DualShock 4

Obsah balenia:
Playstation 4
Ovládač DualShock 4
Napájací kábel
HDMI kábel
USB kábel
Slúchadlá
Hra God of War 3 Remaster
Hra The Last of Us CZ
Hra Uncharted Collection
Používateľská príručka

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sony Playstation 4 - 1TB + 5 her (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection jsou tyto hry na discích nebo jsou to kody?

Dobrý den, mám zájem o tento produkt a chci k němu 2 ovladače. Jsou v balení? Samostatně ke koupi jsem druhý u vás nenašel a v popisu není jasně napsané, jestli jsou k produktu dva nebo ne. Pokud ne, umíte sehnat i druhý? https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-3-hry-god-of-war-3-remaster-the-last-of-us-cz-uncharted-collection-d3860495.htm

Dobry den, mam dotaz ohledne produktu Sony Playstation 4 - 1TB + 5 her (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection. Jedna se o konzoli modelu CUH-1100 nebo CUH-1200? Dekuji

Dobrý den. Je součástí dodávky u zboží: Herní konzole Sony Playstation 4 - 1TB + 3 hry (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection. Sony Vertical Stand?

, chcel by som sa informovať ohľadom tohto produktu: https://www.alza.sk/sony-playstation-4-1tb-3-hry-god-of-war-3-remaster-the-last-of-us-cz-uncharted-collection-d3860495.htm?o=1 . A to konkrétne, že by som tento produkt chcel kúpiť ako darček na vianoce, no neviem či bude brácho spokojný (možno by mal záujem o Xbox - no to neviem ). A tak by som chcel vedieť, či bude možnosť tento tovar objednať aj s možnosťou na vrátenie do 2 mesiacov s vrátením peňazí. Vopred

Dobrý večer chcel by som sa spýtať či je u vás v obochode možnosť odpočtu DPH pre cudzieho štátneho príslušníka(Ukrajina) respektíve či máte možnosť mi dať tzv. tlačivo TAX FREE? V minulosti som u vás už týmto spôsobom nakupoval. Ďakujem

Dobrý den mam dotaz k Herní konzole Sony Playstation 4 - 1TB + 5 her (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection zdali těchto 5 her obsahuje české titulky. Děkuju

Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection Uncharted Collection je tiež s cz titulkami? Je to Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ ? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - 1 TB + 5 hier (God of War 3 Remastered + The Last of Us CZ + Uncharted Collection Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB + 5 her (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB + 5 Spiele (God of War 3 + The Last of Us + Uncharted Collection). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB + 5 Spiele (God of War 3 + The Last of Us + Uncharted Collection). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - 1TB + 5 játék (God of War 3 Remaster + The Last of Us GB + Uncharted Collection.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií