Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2
5 5 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octu-Core, 8 GB RAM DDR5, 1 TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi 5 GHz, HDMI kábel, USB 3.0, čierna
Kód:  MSX001slbd Produktové číslo:  PS719890454 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2 Predaj skončil

Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2

PlayStation 4 v novej podobe s ohromujúcim obrazom HDR a 1 TB diskom

Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2 súčasťou balenia

Titul Watch Dogs spôsobil na scéne veľký rozruch svojím nevšedným herným poňatím. Ak vás však táto hra minula, tak máte ideálnu šancu toto zaváhanie napraviť. Súčasťou  balenia je totiž nielen prvý diel zasadený do temného Chicaga, ale aj druhý diel tentokrát zo slnečného San Francisca.

vypnuté
Služba pro majitele PS4

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupné zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz navyše 10 GB v online úložisku na uloženej pozícii z hier pre systém PS4.

vypnuté
Aplikace pro chytré zařízení

PlayStation App

Nakupuj hry, nech už si kdekoľvek, a nechaj svoj systém PS4, aby ti ich doma stiahol, sleduj, čo hrajú tvoji priatelia. A hlavne používaj svoje mobilné zariadenia ako druhú obrazovku.

vypnuté
Streamování her

Jednoduché zdieľanie

Streamujte svoje hranie na systéme PS4 naživo priamo na YouTube a nahrávaj videoklipy na Twittery jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

vypnuté
PlayStation 4 Slim

PlayStation 4 Slim

Najpredávanejšia konzola na svete teraz prichádza v tenšom vyhotovení a so strhujúcou grafikou HDR.

Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi ich na multiplayerový súboj alebo ich nechaj prevziať kontrolu a hrať za teba, aj keď nevlastnia samotnú hru.

Remote Play

Už nemusíš byť prilepený na televíznej obrazovke, streamujte hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systém PS Vita alebo zariadení Sony Xperia.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a vyhotovením, vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie možnosti ukázať svoj talent. Ide o ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, ktorý bol stvorený.

vypnuté
DualShock 4

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 Slim najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celá rada jedinečných titulov vrátane osvedčenej série Uncharted , The Last Guardian , Gran Turismo a mnohé ďalšie.

 Nová kapitola zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Slim, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

vypnuté
PS VR

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proc uz akce skoncila? Nebude jeste

může být konzole zapojena jenom k monitoru

Dobry den. Ma tato konzola SVK alebo CZ jazyk?

Dobry den , Chtel bych se zeptat kde na ps 4 skryt real name a nechat jenom to ID do hry ?? Dekuji

Vážení, potřeboval bych koupit diktafon Sony ICD-UX533 černý, objednací kód: JU101 nejpozději v pátek odpoledne přímo ve vaší prodejně v Prostějově. Jste schopni to zajistit? Prosím o reakci na e-mail [email protected]

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi Playstation4 a Playstation4 slim předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, bude ještě na tento produkt sleva? Děkuji

Dobrý den včera jsem zakoupil tento produkt, hned jsem si ho nechal na Alze úhledně zabalit do dárkového balení, ale nenapadlo mě se podívat jestli v krabici jsou hry přiložený nebo jsou uloženy na harddisku

dobrý den, je u tohoto produktu i playstation plus ? popripade na jak dlouho ? nebo si ho budu muset dokoupit ?

Dobry dem maji tyto 2 hry v baleni cz titulky?dekuji

12
Diskusia a poradňa k Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - 1 TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Watch Dogs 1 + Watch Dogs 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - 1TB Slim + Watch kutyák 1 + Watch kutyák 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií