Stellar Blade Alzaboxy

Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ
5 2 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octa-Core, 8GB RAM DDR5, 500GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, čierna
Kód:  MSX001e Produktové číslo:  PS719812012 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ Predaj skončil

Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ

Nová generácia hernej konzoly je tu, privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu PlayStation
Sony PlayStation 4!
Nástupca obľúbenej Sony PlayStation 3 stavia na osvedčených princípoch na zabezpečenie maximálneho pôžitku z hrania hier. K tomu pridáva revolučné inovácie, ako je napríklad dynamicky prepojené hranie, rýchla a inteligentná personalizácia, hlboko integrované sociálne možnosti a nevšedná funkcia druhej obrazovky.

Veľkosť čaká


Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony PlayStation 4 najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes.
  • Nadupaný hardvér
  • Famózne hry
  • Veľa inovácií
  • Ešte viac zábavy
  • The Last of Us Remastered Edition súčasťou balenia

Inžinieri zo Sony dali Playstationu 4 do vienka osemjadrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor s výkonom 1,84 TFlops a 8 GB neuveriteľne rýchlej systémovej GDDR5 pamäte.

Hry - alfa a omega


Čo však robí z dobrej konzoly výnimočnú, sú hry. Aktuálne je pre Sony PlayStation 4 vo vývoji stovky hier, či už ide o pokračovanie osvedčených herných sérií (ako je Killzone alebo Battlefield ), alebo úplne nové tituly.

Za všetky spomeňme akčnú hru Evolve, závody DriveClub či steampunkové The Order: 1866 Outlast. Každý si skrátka nájde to svoje.

Dualshock 4


Nový ovládač DualShock 4 bol prepracovaný na zabezpečenie maximálne pohodlného ovládania hier - je novo vybavený dotykovým panelom, ktorý prináša doteraz netušené možnosti herných zážitkov. Novinkou je aj tlačidlo "SHARE", ktoré umožňuje okamžité sprístupnenie herných zážitkov s komunitou.

Sprístupňujte herné nadšenie


Zapojte sa do nekončiacich bitiek a sprístupňujte s ostatnými vaše triumfálny výhry stlačením jednoduchého tlačidla. Jednoducho stlačte tlačidlo SHARE, vyberte záznam a vráťte sa späť do hry. Medzitým čo budete znovu hrať, video sa samo nahrá.

The Last of Us Remastered Edition


Sledujte púť Joela a Ellie rozpadajúcim sa svetom, v ktorom spóry podivnej huby pripravili o život väčšinu ľudstva. V zúfalom svete plnom smrti a nákazy si nikto nie je istý ničím. Nikdy nezistíte, či ste stretli parťáka, alebo nepriateľa - ak práve nenarazíte na desivých mutantov. Môžete si byť istí jedine tým, že je váš život neustále v ohrození. V koži pašeráka Joela prisľúbite starému priateľovi doviesť 14-ročnú Ellie cez celé Spojené štáty, samozrejme nažive.

Zásadne upravená grafická časť vyťaží nový PlayStation 4 na maximum. Podpora 1080p, nové modely postáv aj nasvietenie budú mať rapídny dopad na hlboký herný zážitok. Kompletná integrácia všetkých vydaných DLC vás doslova prišpendlí pred obrazovku. Užite si jednu z najlepších hier poslednej dekády.


Parametre a špecifikácia:

CPU:
8-adrový AMD Jaguar Octa-Core (x86-64)

Operačná pamäť:
8 GB GDDR5

GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFlops

Úložný priestor:
500 GB

Mechanika:
Blu-ray

Rozhranie:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 2.1
2 × USB 3.0
zvukový výstup
HDMI
AUX

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery (Š x V x H): 275 × 53 × 305 mm
Hmotnosť: cca 2,8 kg

Ovládač:
Bezdrôtový ovládač DualShock 4

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Ausgabe CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Ausgabe CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - The Last of Us Remastered Edition CZ.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií