Stellar Blade AP+ plus nový vizuál

Spellforce (Platinum Edition)

Zobraziť katalóg
Spellforce (Platinum Edition)
Hra na PC Edice obsahuje hru Spellforce: The Order of Dawn a oba datadisky Spellforce: The Breath of Winter a Spellforce: Shadow of Phoenix
Kód:  WG352

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spellforce (Platinum Edition) Predaj skončil

Spellforce (Platinum Edition)

Vo svete Spellforce môže jedine mocná sila run zachrániť svet.V prostredí plnom mágie, bitiek a dobrodružstvo môže odvaha jednotlivca spečatiť osud sveta.Zoznámte sa s hviezdou nového žánru - s platinovou edíciou cenami ovenčenej strategickej hry na hrdinov.

Táto edícia v sebe zahŕňa SpellForce:The Order of Dawn a datadisky SpellForce:Breath of Winter a SpellForce:Shadow of the Phoenix a poskytuje tak hráči najnapínavejšie možnú herné výzvu.Veďte svoje armády vo veľkolepých bitkách a zažite vzrušujúce dobrodružstvo v spoločnosti vlastných hrdinov.
Proroctvo sa zmieňuje o človeku postihnutej kliatbou nesmrteľnosti a spútané mocou starobylých rún.Je jediným, kto môže zmeniť osud celého sveta.Staňte sa mocnými runovými bojovníkmi a svojou silou a stratégií rozhodnite o osude sveta Eo.

Čakajú na vás tri kampane v režime pre jedného hráča s viac ako 160 hodinami herného času.Režim voľnej hry s viac než 50 rôznymi mapami poskytujúci okamžitú zábavu s vaším vlastným Avatarom a inovačný herný systém kombinujúci prvky stratégie a RPG.Ovládať budete môcť až šesť rôznych rás a päť hrdinov v bitkách proti viac ako päťdesiatke rôznych typov netvorov a nepriateľov.Stretnete sa až so siedmimi ďalšími hráčmi v režime viacerých hráčov, alebo ešte lepšie, môžete bojovať proti počítaču s dvoma spojencami v zábavnom kooperatívnom režime.Hra obsahuje aj editor, ktorý vám umožní vytvárať vlastné mapy.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Určenie:PC DVD
Žáner:stratégie
Lokalizácia:profesionálna česká verzia (CZ titulky)

Obsah balenia:
SpellForce:The Order of Dawn
Datadisky SpellForce:Breath of Winter a SpellForce:Shadow of the Phoenix

Minimálne systémové požiadavky:

Windows XP/Me/2000/98
256 MB RAM
Procesor Intel Pentium III 1 GHz
3D grafická karta s 32 MB RAM
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spellforce (Platinum Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spellforce (Platinum Edition).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií