MS hokej MS hokej

SupaBoy S SNES Portable Console

Zobraziť katalóg
SupaBoy S SNES Portable Console
5 1 hodnotení
Herná konzola – Prenosná konzola Supaboy vie prehrať SNES a Super Famicom cartridge, má 3,5 palcový LCD displej, nabíjacie batérie, dva porty pre SNES gamepady, vhodné pre zberateľov
Kód:  RTGAM006 Produktové číslo:  FG-SPBSHHCEFIGS
SupaBoy S SNES Portable Console Predaj skončil

SupaBoy S SNES Portable Console

Už vás nebavia moderné hry v 4K rozlíšení na veľkej uhlopriečke? Máme pre vás zaujímavú príležitosť okúsiť staré hry z platformy SNES (Super Nintendo Entertainment System). Táto platforma vznikla v Japonsku už v roku 1990 a nie je vôbec ťažké uhádnuť, ktorý herný gigant ju má na svedomí. Áno, je to Nintendo.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehľadný displej s uhlopriečkou 4,3"
  • Klasické ovládacie prvky v podobe tlačidiel
  • Ideálne pre hranie pôvodných SNES a Super Famicom hier
  • Kvalitný audio výstup aj 3,5 mm konektor
  • Batéria vydrží približne 10 hodín
  • Nabíjanie pomocou micro USB
  • Prepínač pre obrazové systémy PAL a NTSC
  • Možnosť pripojiť až dva pôvodné SNES ovládače

SNES hry do vrecka

Herná konzola SupaBoy S SNES Portable Console stavia na obrazovke s uhlopriečkou 4,3", ktorá má na svojich bokoch umiestnené ovládacie prvky. Jedná sa o klasický navigačný kríž doplnený o niekoľko funkčných tlačidiel. Vstavaná nabíjateľná batéria má skvelú kapacitu až pre 10 hodín horlivého hrania. Vďaka malým rozmerom je konzola vhodná pre každodenné cestovanie do školy alebo do práce.

 
Poznámka:

Toto zariadenie je určené výlučne pre vlastnú potrebu kupujúceho, nie na zápis dát (vyhotovenie rozmnoženiny diela alebo reprografiu podľa § 42 a 43 autorského zákona).

» Všetky retro herné konzoly

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, v tento roce píšu bakalářskou práci, a potřebuju vědět, jak výpada hráč, který hraje na konzole. Jestli máte několik času, tak prosím vás, vyplněte pro mně anketu. Zatím děkuju a mějte se hezky! :) LINK: Odkaz do neznáma

Dobrý deň, dajú sa na toto zariadenie dať stiahnuté snes hry napr. Na pam. Kartu alebo len zakúpené hry.

je ktomu aj hra v baleni

Dobrý den, chtěla bych synovi - 6 let koupit herní konzoli do ruky, maxipes fík nechci nevím zda už na to není malý???mohl byste mi nějakou poradit!?děkuji

SupaBoy S SNES Portable Console - je súčasťou konzoly aj hra alebo si to treba dokúpiť. Kde sa dajú dokúpiť a za akú cenu.

Diskusia a poradňa k SupaBoy S SNES Portable Console
Príslušenstvo pre SupaBoy S SNES Portable Console Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SupaBoy S SNES Portable Console.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií