Alzaboxy Q1 Alzaboxy

SUPERDRIVE GS750

Zobraziť katalóg
SUPERDRIVE GS750
2,7 3 hodnotení
Volant – s pedálmi, radenie pod volantom, uhol otáčania do 270°, 2 pedále, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilné s PC, Xbox Series X|S, PS4 a Xbox One
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPD006a Produktové číslo:  SA5156-NG

SUPERDRIVE GS750

Závodný volant SUPERDRIVE GS750 s pedálmi a radiacou pákou

Pre náruživých hráčov automobilových simulátorov tu máme pripravený volant SUPERDRIVE GS750. Je kompatibilný s PS4, Xbox Series X/S, Xbox One aj PC. Volant je vybavený duálnym vibračným motorom, nastavením citlivosti, programovateľnými tlačidlami, ovládaním na volante. Pripevníte ho pomocou silných fixačných prísaviek. Volant sa môže pochváliť ergonomickým tvarom a možnosťou umiestnením priamo na stehná, čo vám umožní pohodlné hranie na pohovke. S volantom SUPERDRIVE GS750 sa môžete pustiť do hier ako Grand Turismo Sport, Forza Motor Sport 7, Project Cars 2, F1 2020, Dirt, WRC, Grid, V Rally 4, Gear Club 2, GTA V aj Need for Speed.

Veľký rozsah otáčania

Pretekársky volant SUPERDRIVE GS750 vám poskytne skutočný motoristický zážitok vďaka radiacej páke, dvojitému vibračnému motoru i protišmykovému systému pedálov. Volant disponuje otáčaním v rozmedzí 270°. Umožňuje nastavenie troch úrovní citlivosti priamo na volante.

Volant SUPERDRIVE GS750 vám zlepší herné zážitky

Volant SUPERDRIVE GS750 sa môže pochváliť super výbavou vo forme rafinovaného dizajnu volantu s priemerom 26 cm, radiacou pákou a dvomi pedálmi, ktoré predstavujú brzdu a plyn.

Jednoduchá inštalácia a používanie

Pretekársky volant SUPERDRIVE GS750 je vybavený prísavkami, vďaka čomu ho možno dokonale upevniť na rovné povrchy a stoly.

Kľúčové vlastnosti volantu SUPERDRIVE GS750

  • Volant SUPERDRIVE GS750 je kompatibilný s PS4, Xbox Series X/S, Xbox One aj PC
  • K výbave patrí duálny vibračný volant, nastavenie citlivosti, radiaca páka aj pedále
  • Na svojom mieste ho udržia silné prísavky
  • Pýši sa ergonomickým tvarom a možnosťou umiestnenia volantu na stehná
  • Volant SUPERDRIVE GS750 je kompatibilný so všetkými hrami
  • Je možné s ním otáčať v rozmedzí 270°

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Platforma
PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Funkcie
Programovateľné tlačidlá, D-Pad, Radenie pod volantom Hotovo!
Počet pedálov
2 × Hotovo!
Max. uhol otočenia
270 ° Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Programovateľné tlačidlá, D-Pad, Radenie pod volantom Hotovo!
Počet pedálov
2 × Hotovo!
Max. uhol otočenia
270 ° Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Replika Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat proč jsou některé tlačítka na volantu stejná, např. pedál a pádlo má funkci RT a nejde to změnit ani ve hře.

Dobrý den. Volant nedoporučuji pro Xbox series X/S. Volant se napojuje přes ovladač, občas začne obraz přehazovat do nočního režimu,zvuk vám nepojede a nebo vám začne Xbox dělat fotky nebo nahrávat. Nemá žádnou certifikaci s Xbox takže opravdu na Xbox nedoporučuji. Kupte si rádci na Xbox hori racing wheel ,který je certifikovaný na Xbox. Krásný den

jde hrát s tímhle volantem farming simulátor 2022?

Dobry den chcel by som vediet ako zlepsit prisanie prisavok na stol lebo po prisati volant drzi pevne ale po 5 minutach uz predna nedrzi a predok volantu visi vo vzduchu

Diskusia a poradňa k SUPERDRIVE GS750
Príslušenstvo pre SUPERDRIVE GS750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUPERDRIVE GS750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUPERDRIVE GS750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUPERDRIVE GS750. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUPERDRIVE GS750.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií