Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses

Zobraziť katalóg
TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses
2,8 10 hodnotení
Inteligentné okuliare k mobilu, celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px, 60 Hz, zorné pole 47°, pripojenie cez USB-C
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK711a2 Produktové číslo:  XRGT78-2ALCE11 Stránky výrobcu
TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses 409,90 € Momentálne nedostupné

TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses


S okuliarmi TCL NXTWEAR AIR príde kino za vami

Vychutnajte si dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech už sa nachádzate kdekoľvek, napr. na palube lietadla diaľkového letu alebo pri odpočinku v posteli. Stačí si nasadiť inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR s precízne vyladenými Full HD Micro OLED panelmi značky Sony, vďaka čomu poskytujú ostré a čisté zobrazenie ekvivalentné sledovanie 140 palcovej obrazovky zovzdialenosti približne 4 metrov. Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR stačí prepojiť s vašim mobilným telefónom, tabletom, notebookom či hernou konzolou a vychutnať si perfektný obraz s prekrásnym priestorovým zvukom, ktorý zaisťujú duálne reproduktory.

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR umožnia premietnuť si obsah kdekoľvek

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR zaujmú aj svojou skvelou kompatibilitou naprieč značkami, rozumejú si so zariadeniami značky Huawei, Honor, Samsung, OPPO, One Plus, vivo, Xiaomi, Lenovo, LG a ďalšie. Tieto okuliare využijete nielen na sledovanie filmov, ale ocenia ich aj milovníci hier alebo skrátka každý, kto si chce dopriať trochu súkromia.  Okuliare TCL NXTWEAR AIR totiž fungujú ako prenosnýmonitor. Premietnuť videoobsah si tak môžete nielen doma, ale aj pri ceste vlakom, autobusom či lietadlom.


S inteligentnými okuliarmi TCL NXTWEAR AIR môžete aj hrať hry či prechádzať emaily

Okrem premietania obsahu môžete inteligentné okuliare TCL NXTWEAR AIR využiť aj na hranie hier, stačí ich pripojiť prostredníctvom USB-C port k akémukoľvek zariadeniu s výstupom DisplayPort. Vybavené sú zabudovaným akcelerometrom a gyroskopom, vďaka čomu podporované hry zaregistrujú akýkoľvek pohyb hlavou. Okuliare TCL NXTWEAR AIR sú ideálne aj na prehliadanie emailovej schránky či prezentácií.Môžete tak sedieť uprostred rušnej kaviarne či dopravného prostriedku, ale premietaný obsah uvidíte iba vy .

O TCL NXTWEAR AIR nebudete vedieť ani po niekoľkých hodinách

Okuliare TCL NXTWEAR AIR upútajú prémiovým dizajnom s hmotnosťou iba 75 gramov a aj pri niekoľkohodinovom nosení je tak garantovaný maximálny komfort. Starostlivo vybrané materiály zaisťujú pohodlie a sú šetrné k pokožke. Vďaka skladacej konštrukcii je možné TCL NXTWEAR AIR ľahko uložiť do ochranného puzdra a vziať si ich naozaj kamkoľvek, zmestia sa do malého batohu či kabelky.Šošovky okuliarov je možné navyše vymeniť a prispôsobiť si ich tak svojmu outfitu. Magnetický rám umožní taktiež pripevnenie dioptrických šošoviek.

Kľúčové vlastnosti inteligentných okuliarov TCL NXTWEAR AIR

  • S okuliarmi TCL NXTWEAR AIR si vychutnáte dych vyrážajúce vizuálne zážitky ako v kine, nech ste kdekoľvek
  • Hmotnosť iba 75 gramov – maximálny komfort aj pri niekoľkohodinovom nosení
  • Pocit ako pri sledovaní 140-palcovej obrazovky zo vzdialenosti 4 metrov
  • Okuliare majú prémiový dizajn
  • Dva Sony FHD Micro OLED panely
  • Duálne reproduktory
  • Maximálne bezpečné – okuliare TCL NXTWEAR AIR umožňujú periférne videnie
  • Zabudovaný akcelerometer, gyroskop, kompas, P senzor
  • Kompatibilný s viac ako 100 zariadeniami – jednoduché prepojenie cez USB-C

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
K mobilu Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!
Displej
OLED Hotovo!
Pripojenie
USB-C Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Celkové rozlíšenie
Full HD 1920 × 1080 px Hotovo!
Displej
OLED Hotovo!

Vlastnosti

Pripojenie
USB-C Hotovo!
Zorné pole
47 ° Hotovo!
Senzory
Akcelerometer, Gyroskop Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
6,2 cm Hotovo!
Hĺbka
5,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
75 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.Bohuzel jsem si pred koupi neoveril kompatibilitu.Mam MT Google Pixel 6 Pro NTB Acer Nitro 5.Oboje bez USB -C s podporou DP.Existuje nejak dockovaci stanice skrze kterou bych tento problem vyresil. Dekuji S

Dobrý den brýle jsem si koupil. Obraz velmi slušný. Vcelku jsem spokojený. ale 1 věc mne vadí. Chtěl jsem na svůj telefon. Dle manuálu a načtení qr kódu nainstalovat aplikaci Tcl ar. Žel bohu aplikace po spuštění chce připojit brýle k telefonu (OnePlus 9 pro). Připojím a nic. Aplikace nereaguje. jen tak mimochodem fotka brýlí v aplikaci je k nxtwear g. Je u těchto brýlí (air) vůbec podpora rozšiřující aplikace ?

možnost vyzkoušení: dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné ty brýle vyzkoušet (mám cca 3 dioptrile, astigmatismus, nosím obojí, kontaktní čočky i plastový obroučky). Jezdím kolem pražské pobočky v holečkovicích, nebo můžu dojet kamkoliv.........

V popisu je uvedeno, že se brýle připojují k notebookům a smartphones. Lze je připojit i ke standardnímu PC, pokud má tento rozhraní USB-C s DisplayPortem?

Dobry den bude mozne okuliare použivat notebookom asus tuf gaming A15

Dobrý den, je možné tyto brýle propojit s telefonem Xiaomi Redmi Note 9 Pro? Děkuji

Dobrý deň. Prosím, je možné cez nejakú redukciu súbežne nabíjať telefon a napájať okuliare? ak áno, tak prosím poradiť cez akú. ďakujem

Podporujou galaxy z fold 4 dekuji

Dobrý deň, prosím ako sa správa obraz v okuliaroch? Pohybuje sa spolu s pohybom hlavy? Alebo zostáva na mieste?

Dobrý deň, môžete prosím podrobne vysvetliť ako funguje prispôsobenie pre užívateľov, ktorí na čítanie zblízka používajú okuliare s dioptriou +2? Ak chcem vidieť obraz v okuliaroch, šošovka musí byť medzi okom a obrazom a nie z vonkajšej strany. Či? Ďakujem

123...
Diskusia a poradňa k TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií