Alzaboxy Q1 Star Wars

Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition

Zobraziť katalóg
Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition
3,8 4 hodnotení
Herný ovládač – pre letecké simulátory, TCA Officer Pack a TCA Quadrant Add-on Airbus Edition, replika skutočného ovládania lietadla Airbus, magnetická technológia bez trenia pre takmer neobmedzenú životnosť, je možné skombinovať s Thrustmaster T. Flight Rudder Pedals a Pendular Rudder, kompatibilné s PC, pripojenie cez USB-A
Kód:  MA600a1b1 Produktové číslo:  2960858

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition Predaj skončil

Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition


Herný ovládač Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition ponúka precízne spracovanie a prepracovaný dizajn pre maximálny zážitok z lietania. Ovládač je dokonalou replikou leteckého systému lietadiel typu Airbus. Vďaka veľkému množstvu funkcií získate maximálne realistické ovládanie. Pri používaní herného ovládača Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition oceníte 4 osi a 31 akčných tlačidiel pre pohodlný let aj pristátie. Dokonalú presnosť zaistí systém H. E. A. R. T. s magnetickými senzormi a k dispozícii je ikonické ovládanie podvozku aj bŕzd. Herný ovládač Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition je určený na použitie s PC.

Kľúčové vlastnosti herného ovládača Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition

  • Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition ponúka 4 osi a 31 akčných tlačidiel
  • 2 páky spätného ťahu pre maximálnu funkčnosť
  • Dokonalá replika ovládania lietadiel typu Airbus
  • Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition je kompatibilný s PC
  • Ikonické ovládanie podvozku aj bŕzd
  • Mechanizmus ťahu motorov pre maximálnu kontrolu
  • Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition s praktickou parkovacou brzdou 
  • Mechanické selektory ponúkajú možnosť ovládania veľkého množstva lietadiel

Funkcie a benefity herného ovládača Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition

Ovládač vyniká precíznym spracovaním

Herný ovládač Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition je dokonalou replikou riadiacej páky lietadla Airbus v mierke 1 : 1. 

Thrustmaster TCA má prepracovaný dizajn

Postrannú riadiacu páku je možné pohodlne nakonfigurovať presne podľa vašich predstáv. Využiť možno variant pre kapitána, kopilota, aj samostatný let. 

Mechanizmus ťahu motorov

Vďaka integrovanému ovládaniu ťahu motorov s mechanizmom reverzného ťahu získate maximálnu kontrolu na pohodlné manévrovanie aj pristátie. 

Ovládač s uzamykateľnou smerovkou

Vďaka uzamykateľnej otočnej smerovke získate s ovládačom Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition maximálne realistický zážitok z riadenia. 

Herný ovládač s ovládaním Airbus

Pri používaní ovládača Thrustmaster TCA môžete využiť 8 fyzických a 8 virtuálnych tlačidiel, ktoré sú umiestnené na rovnakých miestach ako pri dopravných lietadlách Airbus. 

Thrustmaster TCA má oddelené páky

Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition ponúka 2 oddelené ovládacie páky. Pri použití so štvormotorovými lietadlami je možné kvadranty spojiť dohromady a získať tak celkom 4 páky. 

Mechanizmus spätného ťahu

Vďaka 2 pákam spätného ťahu motorov získate s herným ovládačom Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition maximálnu funkčnosť pri riadení dopravných aj iných lietadiel. 

Pre rôzne typy lietadiel

S mechanickým selektorom možno jednoducho deaktivovať zarážky a spätný ťah na prepnutie do lineárnej osi. Vďaka tomu s ovládačom Thrustmaster TCA získate možnosť pilotovania rôznych typov lietadiel. 

Veľké množstvo funkcií

S 15 funkciami získate s herným ovládačom Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition maximálne realistický herný zážitok v priebehu letu aj pri pristátí. 

Páky ovládania klapiek

Herný ovládač Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition je vybavený pákou aerodynamickej brzdy na citlivé ovládanie klapiek a úpravu koeficientu vztlaku. 

Pristávacie páky

Vďaka páke pristávacieho zariadenia získate s herným ovládačom Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition dokonalú kontrolu pri vzlete aj príprave na pristátie. 

Praktická parkovacia brzda

Herný ovládač Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition disponuje parkovacou pákou na pohodlné zastavenie a parkovanie. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!
Pripojenie
USB-A Hotovo!
Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
USB-A Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Kompatibilný OS
Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Vzhľad

Vzhľad
Special edition Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pripojenie je cez 1 USB kabel, alebo kazda cast ma svoj usb kabel?

Ide to na ps 5 ?

Dobrý den, bude fungovat na MacBook Pro s programem X - Plane 11 ? Díky za odpověď.

Bude fungovat s XBX series S?

Diskusia a poradňa k Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition
Príslušenstvo pre Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster TCA Captain Pack Airbus Edition.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií