Stellar Blade Alzaboxy

Valve Index

Zobraziť katalóg
Valve Index
VR okuliare pro SteamVR, zorné pole 130°, framerate až 144 Hz, rozlišení 1 440 × 1 600 px, integrovaná sluchátka
Kód:  VAL01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Valve Index

Valve Index spoločnosti Steam sú okuliare na virtuálnu realitu so zorným poľom 130° využívajúce dva panely s LCD technológiou a rozlíšením 1 440 × 1 600 pixelov na jedno oko. Celkové rozlíšenie je teda  2 880 × 1 600 obrazových bodov. Základná obnovovacia frekvencia dosahuje 120 Hz, môžete však využívať aj nižšie frekvencie – 80 a 90 Hz na spätnú kompatibilitu a pretaktovaný režim s frekvenciou 144 Hz.

Kľúčové vlastnosti okuliarov na virtuálnu realitu Valve Index

  • Zorné pole 130° a rozlíšenie 1 440 × 1 600 px na jedno oko
  • Voľný USB 3.0 konektor pre rozširujúce prvky
  • Obnovovacia frekvencia 120 Hz
  • Dve kamery na snímanie okolia
  • Externý snímača pohybu
  • Bezdrôtové ovládače

Ostrý obraz v každom uhle

Headset Valve Index disponujú systémom dvojprvkových šošoviek s 5° naklonením. Šošovky sa vyznačujú predovšetkým tým, že zachovávajú ostrosť na väčšej časti zorného poľa. Lepšie sa tak bude sledovať obraz na perifériách. Iste oceníte, že okuliare umožňujú nastavenie vzdialenosti šošoviek od očí a šošoviek samotných od seba. Predná strana Valve Index je vybavená dvoma kamerami s rozlíšením 960 × 960 bodov snímajúcich vonkajšie okolie, čo umožňuje vytvorenie rozšírenej reality. Ďalšou novinkou sú bezkontaktné slúchadlá, ktoré vás úplne vtiahnu do virtuálnej reality. Nechýba ani 3,5 mm jack na pripojenie vlastných slúchadiel a samozrejmosťou je mikrofón.

Špičkový headset Valve Index

Iste oceníte aj ergonomické vyhotovenie s antibakteriálnymi materiálmi. Čelná maska je navyše vymeniteľná. Headset Valve Index využívajú na snímanie pohybu externé snímače Base Station s laserovým lúčom. Kvalitný a väčší dosah staníc garantuje použitá technológia SteamVR Tracking 2.0. K počítaču pripojíte headset pomocou DisplayPort 1.2, USB 3.0 a 12 V napájania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč tu lidem furt lžete a nenapíšete, že nic takového není zatím v plánu? Od Valve se nedá koupit žádný HW už snad rok jinde než na oficiálním e-shopu (max nějaké zbytky ze skladu). Nebo jste snad jediní na světě, kdo Valve přesvědčil? Neprodává to ani Amazon, ani Best Buy, ani newegg, prostě nikdo. Jen vy si to kvůli marketingu hodíte na web a lidem ještě kecáte. Na Pimax 8K už se “těšíte” 2 roky, přitom už se ve vaši verzi ani nevyrábí (už je 8K X a 8K Plus). Třeba se mýlím, ale vsadím boty, že dřív jak příští Vánoce to tu nebude...a pokud, tak to bude všude, protože to absolutně nezávisí na vás, ale na Valve...

Tak kdy a za kolik? :D

Zdravím máte nějaké informace o dostupnosti? Alespoň orientačně ? Děkuji

Nechci Vám do toho nějak kecat, ale nebylo by lepší prostě ten Index stáhnout z webu? :D Je úplně jasný že se to nikdy do běžných obchodů nedostane. Valve pro to nemá nejmenší důvod. A navíc je Index venku už 2 roky :3

Dobrý den, zajímá mě kdy se tento produkt začne prodávat nebo zda-li si ho mám raději objednat přímo ze steamu. Pokud podpora neví tak se prosím zeptejte v marketingu nebo kde se tohle řeší. Protože pokud je zde vystaven produkt, tak hádám, že už je buď objednaný nebo se jeho objednávky řeší.

Dobrý den, zajímalo by mě jestli vůbec tento produkt bude u vás v prodeji. Jelikož u VALVE už dávno v prodeji je. Zde na vašich stránkách vidím neustále TĚŠÍ ME SE. Takže bude či nebude u vás v prodeji. Jelikož raději bych to zakoupil u vás. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy budete mať valve index a koľko bude stáť alebo či sa bude dať predobjednať alebo či sa bude dať na splatky.

Dobrý den, chápu dobře, že už se rok a půl těšíte a stále není známo kdy a za kolik?

Najlepsie objednat cez steam. My sme cakali od objednania po dodanie 2 mesiace, ale stalo to za to. Pochybujem, ze v Alze to bude dostupne. A ak by aj tak to bude sakra predrazene. Mozno ked uz o Valve nebude taky zaujem. Inak po zaplateni vsetko prebiehalo super. Vedeli sme o kazdom pohybe kde sa nachadza.

Já si osobně myslím že Index nikdy nebude dostupný na běžných shopech. Je to produkt od Valve který je a bude dostupný pouze na Steamu. Dáva to smysl. + Záruka je řešena ve formě Steam účtu takže jak by to vypadalo? To by jsme si museli spojit alzu se steamem či co? xD

123
Diskusia a poradňa k Valve Index
Ďalšie informácie

Half-Life: Alyx – Tipy na začiatok

Half-Life: Alyx rúca všetky hranice, ktoré sme doteraz mali možnosť vo virtuálnom priestore zažiť, o čom referujú nielen novinári, ale aj hráči po celom svete, ktorí už mali príležitosť nakuknúť do ulíc Mesta 17. V dnešnom článku sa však poväčšine nebudeme baviť o úžasnom audiovizuálnom spracovaní a geniálnej fyzike (to si necháme na blížiacu sa recenziu), ale zameriame sa na tipy, ktoré by vám mali pomôcť pri prvých krôčikoch v koži Alyx Vance.

HTC Vive Pro 2: recenzia, cena, HW požiadavky a ďalšie info

HTC nadväzuje na úspech svojej VR helmy Vive Pro a nastavuje nový štandard virtuálnej zábavy. VR headset HTC Vive Pro 2 vás vtiahne do cudzích svetov pomocou 5K rozlíšenia, 120 Hz obnovovacej frekvencie a 120° zornému poľu. Vďaka pokročilým technológiám a špičkovému hardvéru tak bude patriť medzi absolútnu špičku VR zábavy, čomu zodpovedá aj cena. Všetko, čo potrebujete o VR headsete HTC Vive Pro 2 vedieť, nájdete v tomto článku.

Half-Life: Alyx (RECENZIA) – Jeden deň v živote odbojárky

Štúdio Valve, poťažmo značka Half-Life, by sa mohlo v slovníkoch uvádzať ako synonymum pre revolúciu v hernom svete. Už tretíkrát sa im totiž podarilo prekonať vnímanie žánru strieľačky (jednotka príbehom, dvojka fyzikou) a dodať mu nový rozmer, tentoraz doslova, pretože Half-Life: Alyx si užijete iba vo všetkej komplexnosti virtuálnej reality. Ako sme si vychutnali výlet do Mesta 17, na ktorý sme museli čakať dlhých šestnásť rokov, sa dočítate v našej recenzii.

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Príslušenstvo pre Valve Index Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valve Index VR Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Valve Index. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Valve Index. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Valve Index.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií