Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma Alzaboxy

Wii U Fitmeter Red

Zobraziť katalóg
Wii U Fitmeter Red
4,7 3 hodnotení
Ovládač krokomer
Kód:  MWU025f8 Produktové číslo:  45496321130 Stránky výrobcu
Wii U Fitmeter Red Predaj skončil

Wii U Fitmeter Red

Nintendo Wii U je nevyčerpateľnou studnicou vzrušujúcich zážitkov, s ktorými sa vaša obývacia izba premení na zábavné centrum, kedykoľvek si spomeniete. Fitmeter predstavuje novú generáciu zaujímavého príslušenstva. Až po okraj nabitý modernými senzormi meria vašu aktivitu po celý deň. Dokáže rozpoznať, či bežíte, chodíte po meste, alebo leziete po schodoch na posledné poschodie.

Vďaka zabudovanému displeju okamžite vidíte presný prepočet denných aktivít na kalórie a po bezdrôtovej synchronizácii s Wii U ovládačom sa môžete pokochať detailnými štatistikami na veľkej obrazovke. Pomocou parádnych medzihier, ktoré simulujú napríklad výstup na Mount Everest, je možné súťažiť s ostatnými členmi rodiny. Ľahko totiž nadefinujete až 12 rozdielnych profilov a nechýba ani podpora pre vašich zvieracích miláčikov. Určite bude zaujímavé sledovať, či vás nepredbehne domáci kocúr, ktorý sa neustále vyhrieva na slniečku. Návod na obsluhu nájdete tu.

Parametre a špecifikácia:

Podporované konzoly:

Nintendo Wii U

Farebné vyhotovenie:
Červené

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wii U Fitmeter Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wii U Fitmeter Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wii U Fitmeter Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wii U Fitmeter Red.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií