Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready)

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready)
4,2 83 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MX147kn Produktové číslo:  5051892116404 Stránky výrobcu
Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready) Predaj skončil

Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready)

Harry Potter for Kinect vás zavedie do Rokfortskej školy čarov a kúziel a sprostredkuje vám najlepšie scény zo všetkých ôsmich filmov s Harry Potterom. Budete kúzliť rukami alebo hlasovými príkazmi a budete môcť vložiť do hry aj vašu tvár. Unikátne vytvorená postava sa začlení do skupiny žiakov. V bonusových minihrách si potom budete môcť zahrať ako v kooperatívnom, tak aj v súťaživom móde so svojimi spoluhráčmi.

Kľúčové prvky:

  • Pomocou pohybového snímača Kinect si po prvýkrát môžete vytvoriť svojho čarodejníka alebo čarodejnicu, ktorí budú vaším presným obrazom.
  • Zažijete nezabudnuteľné okamihy zo všetkých ôsmich filmov - Od vašich prvých krôčikov v Rokforte až po bitku s tým, ktorého meno sa nevyslovuje.
  • Vyvolávajte kúzla a porážajte svojich nepriateľov s využitím sofistikovaných pohybov a schopnosťou rozpoznávania hlasu pomocou pohybového snímača Kinect.
  • Zdokonaľujte svoje kúzla, elixíry a schopnosti súboja jedného na jedného, v priebehu deja budete takisto odomykať celý rad výziev a lekcií.
  • Vyzvite kamaráta v súťažných mini hrách, alebo spojte svoje sily proti zlu v kooperatívnych hrách.


Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Určenie: Xbox 360
Žáner: rodinná hra
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 12+

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Logický Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Logický Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky predplatné hry na Xbox 360

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Harry Potter For Kinect (Kinect Ready) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Harry Potter For Kinect (Kinect Ready) - Xbox 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Harry Potter für Kinect (Kinect Ready). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Harry Potter für Kinect (Kinect Ready). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Harry Potter a Kinect (Kinect Ready) - Xbox 360.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií