Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready)

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready)
4,4 84 hodnotení
Hra na konzolu Professionálny trenažér priamo od najlepších trénerov firmy NIKE, od 3 rokov
Kód:  MX553 Produktové číslo:  4XS-00019 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready) Predaj skončil

Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready)

Nike + Kinect Training vám umožní vykonávať osobný tréning v dobre známom prostredí domova - a to bez ohľadu na vašu fyzickú konštitúciu a ciele. Hra vám prostredníctvom programu, ktorý sa prispôsobuje vášmu pokroku, poskytne spätnú väzbu v reálnom čase aj špičkové vedenie tréningov.
 


Tréning presne pre vás:

  • Majte zhodnotenie - Váš osobný tréner Nike vyhodnotí vaše telo a rozsah potrebnej pohybovej aktivity.
  • Vyberte si svojho trénera, ciele a dni - K dokonalému prispôsobeniu napomáha možnosť výberu vlastného trénera, osobných cieľov a dní v týždni, kedy budete vykonávať cvičenie.
  • Majte svoj osobný program - Vytvorte si presne na mieru osobný štvortýždňový tréningový program. Nike + Kinect Training inteligentne upravuje vaše tréningy podľa vývoja vášho tela, aby pre vás bolo cvičenie dostatočne náročné, ale zároveň, aby ste boli stále svieži a udržiavali si optimálnu motiváciu. Vďaka tomu budete stále motivovaní k dosiahnutiu vašich cieľov a prekonaniu seba samého.
  • Využívajte systém koučovania v reálnom čase - Osobný tréner vás bude korigovať a viesť v reálnom čase, aby ste mohli cvičiť úplne bez obáv.


Merajte, porovnávajte, súťažte:

  • Fuel Print - Sledujte svoj vývoj pomocou skóre Fuel Print a jedinečných vyhodnotení vašej atletickej a fitness výkonnosti.  Pomocou pre vás optimalizovanej mierky okamžite uvidíte progres v čase.
  • Podmaňte si výzvu - Získajte body NikeFuel a podieľajte sa na globálnych výzvach, alebo vyzvite svojich priateľov, aby sa pokúsili prekonať vaše skóre. Zároveň uvidíte, ako ste na tom v porovnaní s ostatnými kamarátmi a s globálnou sieťou športovcov Nike +.
  • Cvičte s priateľmi - Zacvičte si spolu kamarátom z ľubovoľnej obývacej izby, kdekoľvek na zemeguli, a to v reálnom čase! Využite povzbudenie priateľov, aby ste mohli ísť až nad svoj vlastný limit.
  • Oslávte svoje úspechy - Odomykajte si odmeny, dosahujte míľniky, vylepšujte  osobné rekordy a získajte pochvalu od vrcholových športovcov Nike. Potom môžete zdieľať všetky tieto okamihy na Twitteri a Facebooku.


Parametre a špecifikácia:
Určenie: Xbox 360 (vyžaduje pohybový snímač Kinect)
Žáner: športová
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 3 +

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Športový Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Žáner

Žáner
Športový Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready) . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Nike + Kinect Training (Kinect Ready) .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií