Alzaboxy Q1 AD elektro

Xbox 360 - Race Driver: GRID 2

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Race Driver: GRID 2
3,6 3 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MX242b Produktové číslo:  5024866360288

Xbox 360 - Race Driver: GRID 2

Zarezervujte si klíčky od supersportovních vozů již nyní! Koncem května se konečně dočkají i fandové herní série Race Driver. Po novém F1 2012 a rally Dirt: Showdown procházejí modernizací i silniční závody. Nový Race Driver: GRID 2.

Projeďte se všemi možnými automobily v několika soutěžích. Od super lehkých KTM X-Bow a Ariel Atom, po okruhová BMW až po americké Muscle Cars. V driftovacích výzvách osedláte kultovní japonské vozy, počínaje novým Subaru BRZ, přes Nissan GT-R R35 nebo Silvia S15 až po kultovní Nissan Skyline GT-R R34 ve vrcholné úpravě Nismo V-Spec, kterých jezdí jen 500ks.

K realistickému zážitku pomáhá i herní model na pomezí arkády a simulátoru a modernizovaný EGO Engine, který nabídne ještě lepší grafiku než bylo dříve možné, to vše při zachování plynulosti hry. S volantem a pedály si budete připadat, jako byste seděli v jednom z plnokrevníků.

Vylepšená umělá inteligence, donutí vaše reflexy pracovat na plno! Již žádné lehké přejíždění, ale nyní se každý manévr stává adrenalinovým zážitkem. Model poškození se stará nejen o vzhledové šrámy, ale dává zabrat i technice, proto vám může za jízdy vypovědět službu třeba převodovka nebo chlazení.

Ovšem ani náraz nemusí znamenat konec závodu, vrací se známá funkce pro převinutí času, tzv. "flashback". Jednoduše vrátíte čas a situaci vyřešíte jinak, zda lépe nebo hůře to už záleží jen na vašich schopnostech...

Parametry a specifikace:

Určení: Xbox 360
Žánr: závodní
Pegi: 7+
 
 

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Race Driver: GRID 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Race Driver: GRID 2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií