Xbox One Adaptér pre Stereofónny Headsety

Zobraziť katalóg
Xbox One Adaptér pre Stereofónny Headsety
4,7 6 hodnotení
Adaptér - Do adaptéra pre stereofónne headsety pre Xbox One môžete zapojiť svoje obľúbené slúchadlá s mikrofónom a vychutnať si akciu tak, ako vám to vyhovuje. Hlasitosť chatu môžete upravovať, bez toho aby ste odložili ovládač. Pripojením headsetu priamo ku konzole alebo k televízii môžete pridať herný zvuk.
Kód:  MXO009c Produktové číslo:  6JV-00007 Stránky výrobcu
Xbox One Adaptér pre Stereofónny Headsety Predaj skončil

Xbox One Adaptér pre Stereofónny Headsety

Adaptér pre stereofónne headsety pre Xbox One, do ktorého môžete zapojiť svoje obľúbené slúchadlá s mikrofónom. Slúchadlá pripojíte pomocou 3,5 mm audio konektora a okamžite tak získate herný zvuk, s ktorým si hernú akciu vychutnáte presne podľa vašich predstáv. Adaptér sa zapája do pripraveného konektora v hernom ovládači, takže máte ovládanie zvuku vždy po ruke. Adaptér umožňuje upravovať hlasitosť herného i chatovacieho zvuku zvlášť. Navyše obsahuje tlačidlo pre stlmenie mikrofónu . Tento adaptér je skvelým doplnkom pre hráčov, ktorí si chcú vychutnať zvuk zo svojich obľúbených slúchadiel aj pri hraní na konzole Xbox One.

Parametre a špecifikácie:

Ovládač zvuku:
Úprava hlasitosti hier a chatu zvlášť
Zosilnenie/zoslabenie
Stlmenie mikrofónu

Farba:
Čierna

Obsah balenia:
Adaptér pre stereofónny headset
Adaptér pre zvukový kábel jack 2,5 mm na 3,5 mm
USB kábel

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Adaptér pro Stereofonní Headsety.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií