Alzaboxy Q1 MPLA317263

Xbox One Wireless Controller Elite Black

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller Elite Black
4,8 207 hodnotení
Gamepad – elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox s možnosťou výmeny rôznych kovových páčok a smerových ovládačov zaručuje ergonomické ovládanie na mieru, objavte konfigurácie, ktoré môžu pomôcť zlepšiť presnosť, rýchlosť a dosah vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí.
Kód:  MXO008b5 Produktové číslo:  HM3-00009 Stránky výrobcu

Xbox One Wireless Controller Elite Black

Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox One Wireless Controller Elite je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hráčov vo viacerých hrách. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a celkom sa prispôsobí vášmu štýlu pri hraní.


Přizpůsobí se tvaru vaší ruky

Dokonale padne do ruky

Výmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť i rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu kombináciu povelov. Tradičný smerový ovládač potom prinesie presné ovládanie pri výbere zbraní alebo podpornom údere. Elitný ovládač sa vždy prispôsobí tvaru vašej ruky!


Skvelá kontrola a záruka na každých okolností

Elitný ovládač je vybavený štyrmi pozíciami pre vymeniteľné radiace páky. Zvoľte druh a počet radiacich pák, ktoré pripojíte a nakonfigurujte ovládač do ideálneho stavu. Montáž i demontáž je jednoduchá a zaobíde sa úplne bez použitia nástrojov. S radiacimi pákami získajú vaše prsty väčšiu kontrolu pre drvivé údery a precízne ovládanie hry. Keď chcete počas zložitého skoku mieriť a strieľať súčasne, už nemusíte presúvať palec z páčok.

Jistota za každých okolností


Střílejte rychleji

Strieľajte rýchlejšie s poistkami jemných spúští

Prepínaním poistiek jemných spúští dosiahnete rýchlejšie strieľanie a úspory drahocenného času pri každom stlačení spúšte. Ďalšie úpravy pri používaní ovládača dosiahnete pomocou ľahko ovládateľnej aplikácie. Môžete si v nej nastaviť min/max hodnoty spúští, citlivosť páčok alebo priradenie tlačidiel tak, aby ovládanie dokonale zodpovedalo vašim predstavám. Vytvorte si v aplikácii ľubovoľný počet profilov ovládača a pripravte si nastavenie na mieru každej hre.


Prvotriedne dielenské spracovanie

Ovládač je navrhnutý tak, aby každá plocha aj detail splnili prísne požiadavky hráča v niekoľkých hrách. Hriadeľky páčok, smerové ovládače a radiace páky z nehrdzavejúcej ocele zaručujú dlhú životnosť. Zosilnené prstence s nízkym trením okolo každej páčky minimalizujú opotrebenie a zaručujú dokonale plynulú akciu. Vyššiu stabilitu a istotu na dotyk potom zaručí pogumovaná rukoväť s kosoštvorcovým vzorom. Vďaka vylepšeným rukovätiam udržíte ovládač s menším úsilím a vydržíte hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrchová úprava krytu je príjemná na dotyk a zaručuje luxusný vzhľad.

Prvotriedne dielenské spracovanie

Bohaté príslušenstvo

Balenie obsahuje

  • Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox.
  • Puzdro pre prenášanie.
  • Sada 4 radiacich pák.
  • Sada 6 páčok: štandardné (2), dlhé (2) a vypuklé (2).
  • Sada 2 smerových ovládačov: fazetované a štandardné.
  • Tužkové batérie.
  • Rýchla inštalačná príručka a príručka k produktu.

Pripojenie Bluetooth vyžaduje, aby v počítači bola nainštalovaná aktualizácia Windows 10 Anniversary Update a port USB 2.0 alebo USB 3.0. 

Môže byť potrebná významná aktualizácia firmvéru, pripojenie môže byť spoplatnené poskytovateľom internetových služieb. Navštívte stránku xbox.com/xboxone/controllerupdate, kde nájdete pokyny k aktualizácii.

Pripojenie Bluetooth je podporované na počítačoch, tabletoch a notebookoch. Nie je podporované na mobilných zariadeniach. 

V rozhraní Bluetooth nie sú podporované žiadne rozšírenia, napríklad slúchadlá s mikrofónom, klávesnica alebo adaptér pre stereo slúchadlá s mikrofónom pre Xbox. 

Cez Bluetooth odporúčame pripájať vždy iba jeden ovládač.

Návod:
Pri párovaní ovládača s počítačom pomocou Bluetooth postupujte podľa nasledujúcich krokov:

Overte, že je v počítači nainštalovaný systém Windows 10 s aktualizáciou Anniversary Update. Informácie o tom, ako získať najnovšiu aktualizáciu pre Windows, nájdete v článku Windows Update: najčastejšie otázky. 

Na zabezpečenie najlepšieho výkonu aktualizujte ovládač. Pozri tému Aktualizácia ovládača pre Xbox One vo Windows 10.

Zapnite bezdrôtový ovládač pre Xbox stlačením tlačidla Xbox. 

Na ovládači stlačte a tri sekundy podržte tlačidlo pre spárovanie.

Vo svojom počítači vyberte v ponuke Štart položku Nastavenia> Zariadenie> Bluetooth a iné zariadenia. 

Aktivujte možnosť Bluetooth, aby počítač mohol vyhľadať zariadenie s Bluetooth.

Vyberte možnosť Bezdrôtový ovládač pre Xbox>Spárovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!
Platforma
PC, Xbox One Hotovo!
Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox One Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Windows 10 Hotovo!

Rozmery

Šírka
110 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Vibrácie, Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
10 × Hotovo!

Batéria

Batérie
Integrovaná Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze tento ovladac pouzit i na xbox360

Proč technické specifikace uvádějí, že balení tohoto modelu (Elite) obsahuje "tužkové baterie", zatímco o pár řádek níže se píše, že baterie je integrovaná? Tak jak to je?

Všobecný dotaz... Potřebuji opravu ELITE ovladače. Původně zakoupen zde na alze, ale již je po záruce. Pokud někdo ví, kde je možné ho nechat opravit, tak předem děkuji za odpověď.

Zakoupil jsem si na vašich stránkách ovladač Xbox one elite HM3-00009, ale nejsem si jistý že se jedná o originál protože jak na vašich stránkách tak i u výrobce je na ovladači okolo křížku čárky jako na hodinách ale čtyřech místech jsou v zelené barvě, což není na zakoupeném ovládací od Vas tam jsou všechny v bílé barvě. Zvažuji vrácení a zakoupení přímo o výrobce.

Vedel by tu nekdo, kolik pripadne stoji asi nahradni dily? Treba nova packa? Vymenit casem spinace, pokud zacnout zlobit tlacitka.

Chci gamepad tenhle ale pro PC. Muj dotaz, tento gamepad je na bezne clanky AA baterie? Tedy dojde, vybije se a ja muzu ihned vymenit baterky a pokracovat? Nechci nabijeni kabelem.

Dobrý den mám otázku, já už tento ovladač od vás mám ale je možné ho spravit? Už mi začíná odcházet. Gumové držáky z něho začínají odpadávat.

V jakým stavu je ten ovladač když je rozbaleno

Na PC mi asi nepôjde, či?

Teď když už neprodáváte bezdrátoví adaptér jak mám tento ovladač připojit bezdrátově k PC?

12
Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller Elite Black
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Elite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Elite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Elite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Elite Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií