Xbox One bezdrôtový ovládač Elite

Zobraziť katalóg
Xbox One bezdrôtový ovládač Elite
Gamepad – špičkový bezdrôtový ovládač pre Xbox s možnosťou zmeny rôznych kovových páčok a smerových ovládacích prvkov, aby sa zabezpečilo ergonomické prispôsobenie. Objavte konfigurácie, ktoré vám pomôžu zlepšiť presnosť, rýchlosť a dosah pomocou páčok rôznych tvarov a veľkostí.
Kód:  YYMXO008b5 Produktové číslo:  HM3-00009 Stránky výrobcu
Xbox One bezdrôtový ovládač Elite Predaj skončil

Xbox One bezdrôtový ovládač Elite

Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox vyvinutý v spolupráci s hráčmi na najvyšších úrovniach. Máte možnosť prispôsobiť si gamepad presne podľa svojich potrieb a ukázať, čo všetko vo vás je. Užite si jedinečnú presnosť a rýchlosť. Jednoduchá montáž a demontáž vymeniteľných radiacich páčok. Gamepad Xbox One Wireless Controller Elite je ergonomický a prispôsobí sa vašim rukám. Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox je dodávaný s puzdrom na prenášanie a s rôznymi vymeniteľnými časťami.

Kľúčové vlastnosti gamepadu Xbox One Wireless Controller Elite

  • Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox
  • Možnosť výmeny rôznych kovových páčok a smerových ovládačov
  • Ergonomické ovládanie pre každého hráča
  • Umožňuje vytvoriť konfiguráciu, vďaka ktorej budete presnejší a rýchlejší
  • Páčky rôznych veľkostí a tvarov

Skvele padne do ruky

Výmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť i rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu kombináciu príkazov. Tradičný smerový ovládač potom prinesie presné ovládanie pri výbere zbraní alebo pri podpornom údere. Elitný ovládač sa vždy prispôsobí tvaru vašej ruky!

Skutočne výkonný ovládač

Ovládač je navrhnutý tak, aby každá plocha aj detail splnili prísne požiadavky hráčov hier v režime multiplayeru – v režime viacerých hráčoch. Hriadeľky páčok, smerové ovládače a radiace páky z nehrdzavejúcej ocele zaručujú dlhú životnosť. Zosilnené prstence s nízkym trením okolo každej páčky minimalizujú opotrebovanie a zaručujú dokonale plynulú akciu. Vyššiu stabilitu a istotu na dotyk potom zaručia pogumované rukoväte s kosoštvorcovým vzorom. Vďaka vylepšeným rukovätiam udržíte ovládač s menším úsilím a vydržíte hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrchová úprava krytu je príjemná na dotyk a zaručuje luxusný vzhľad.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox One Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox One bezdrôtový ovládač Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Elite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gamepad Xbox One Wireless Controller Elite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gamepad Xbox One Wireless Controller Elite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless Controller Elite.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií