Doručení zdarma Stellar Blade

Xbox Series S – 1 TB Carbon Black

Zobraziť katalóg
Xbox Series S – 1 TB Carbon Black
5,0 23 hodnotení
Herná konzola - k TV, SSD 1024 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), menu v češtine, 1x herný ovládač, farba čierna - k TV, SSD 1024 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky) , menu v slovenčine, 1x herný ovládač, farba čierna
Variant
Variant balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MXO001s1tb Produktové číslo:  XXU-00010 Stránky výrobcu
Xbox Series S – 1 TB Carbon Black 349,90 € Momentálne nedostupné

Xbox Series S – 1 TB Carbon Black

Herná konzola Xbox Series S

Zažite rýchlosť a výkon novej generácie, ktorú prináša herná konzola Xbox Series S vo vyhotovení Carbon Black a s 1 TB SSD diskom. Využite na maximum každú minútu v hre vďaka Rýchlemu obnoveniu, bleskovo rýchlemu načítaniu a hraniu s až 120 snímkami za sekundu – to všetko s podporou architektúry Xbox Velocity. Užite si digitálne hry zo štyroch generácií Xboxu so stovkami optimalizovaných titulov, ktoré vyzerajú a hrajú sa lepšie ako kedykoľvek predtým. Získajte maximum zo svojej konzoly Xbox Series S s predplatným Xbox Game Pass Ultimate (v predaji samostatne) a buďte medzi prvými, kto bude mať možnosť zahrať si nové hry, ako je Starfield a Forza Motorsport už v deň vydania. Navyše sa zabávajte u stoviek podobných hier, ako sú Minecraft Legends, Halo Infinite alebo Forza Horizon 5 s priateľmi na konzole, PC alebo v cloude. Stále pridávame nové hry, takže vždy môžete hrať niečo nové.

POWER YOUR DREAMS

Zažite rýchlosť a výkon novej generácie s hernou konzolou Xbox Series S vo vyhotovení Carbon Black a 1 TB SSD diskom.

Herná konzola Xbox Series S
  • 4 teraflopy výkonu
  • 1 TB špeciálny SSD disk
  • Natívne rozlíšenie 1 440 p
  • Až 120 FPS
Herná konzola Xbox Series S

Viac hrania, menej čakania

Využite na maximum každú minútu v hre vďaka Rýchlemu obnoveniu, bleskovo rýchlemu načítaniu a hraniu s až 120 snímkami za sekundu – to všetko s podporou architektúry Xbox Velocity.*

Herná konzola Xbox Series S

Sledujte svoju obľúbenú zábavu

Streamujte 4K video v službe Disney+, Netflix, Amazon, Hulu, Filmy a seriály Microsoft a ďalších.*

Herná konzola Xbox Series S

Tisíce hier pripravených na hranie

Užite si digitálne hry zo štyroch generácií Xboxu so stovkami optimalizovaných titulov, ktoré vyzerajú a hrajú sa lepšie ako kedykoľvek predtým.

Herná konzola Xbox Series S

OBJAVTE SVOJU ĎALŠIU OBĽÚBENÚ HRU

Získajte maximum zo svojej hernej konzoly Xbox Series S s 1 TB SSD diskom s predplatným Xbox Game Pass Ultimate (v predaji samostatne) a buďte medzi prvými, kto bude mať možnosť zahrať si nové hry, ako sú Starfield a Forza Motorsport už v deň vydania. Navyše sa bavte u stoviek podobných hier, ako sú Minecraft Legends, Halo Infinite alebo Forza Horizon 5 s priateľmi na konzole, PC alebo v cloude.

Herná konzola Xbox Series S

FORZA MOTORSPORT

Získajte výhodu nad konkurenciou v úplne novom režime kariéry. Stretnite sa s kamarátmi počas pretekov v režime viacerých hráčov. Sadnite si do viac ako 500 vozidiel na preslávených tratiach s modernou AI a pokročilou simuláciou fyziky.

Herná konzola Xbox Series S

Bezdrôtový ovládač pre hraciu konzolu Xbox

Vyskúšajte si bezdrôtový ovládač pre hraciu konzolu Xbox, ktorý ponúka neuveriteľnú presnosť, vyhradené tlačidlo na zdieľanie a vylepšenú ergonómiu.

Herná konzola Xbox Series S

Príslušenstvo

Používajte väčšinu svojho herného príslušenstva pre Xbox One – vrátane ovládačov, náhlavných súprav a ďalších doplnkov – s hernou konzolou Xbox Series S.

Herná konzola Xbox Series S

Aplikácia Xbox Family Settings

S bezplatnou aplikáciou Xbox Family Settings pre Android a Apple je hranie ešte bezstarostnejšie. Ľahko si udržujte kontrolu nad aktivitami svojich detí na konzole Xbox a nastavte možnosti hrania na mieru celej rodine. Sledujte zostatok na účte detí, nastavte limity na výdavky a aktivujte funkcie, ako je žiadosť o zakúpenie položky.*

Herná konzola Xbox Series S

* Dôležité informácie:
Možno použiť iba s digitálnymi hrami; konzola neprehráva fyzické disky.

120 FPS: Vyžaduje podporovaný obsah a displej; použitie na Xboxe Series S, akonáhle bude obsah dostupný.
Xbox Game Pass: Herný katalóg sa v priebehu času mení (xbox.com/gamepass). Podrobnosti nájdete na xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms a ea.com/ea-play.
Streamovanie v 4K: pri vybraných aplikáciách. Ďalšie informácie nájdete na xbox.com. Niektoré aplikácie vyžadujú predplatné u poskytovateľa danej aplikácie a môžu pre nich platiť ďalšie požiadavky.
Aplikácia Xbox Family Settings: Ak chcete nastavenie použiť, musí byť účet dieťaťa prihlásený k účtu Microsoft s profilom Xbox, ktorý je použitý v rodine. Aplikácia Xbox Family Settings vyžaduje minimálne iOS 10 alebo Android 5.
Starfield a Forza Motorsport: vyjdú v roku 2023

Parametre a špecifikácia

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu
Bez mechaniky Hotovo!

Verzia

Verzia
Xbox Series S Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Kábel HDMI, Napájací kábel Hotovo!
Variant balenia
Bez hry Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,1 cm Hotovo!
Výška
27,5 cm Hotovo!
Hĺbka
6,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,92 kg Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox Series Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (na ovládači) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Lokalizácia

Lokalizované menu
CZ, SK, HU, EN, DE, FR, IT, ES Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
Produktové línie: Xbox Series 

Varianty Xbox Series S – 1 TB:

349,90 € - 349,90 €

Xbox Series S – 1 TB Carbon Black

Herná konzola - k TV, SSD 1024 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), menu v češtine, 1x herný ovládač, farba čierna - k TV, SSD 1024 GB, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky) , menu v slovenčine, 1x herný ovládač, farba čierna
Info 349,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Bude na tomhle edici Xboxu v ceně Forza Horizon 5? Předem děkuji.

Dobrý den, mohou spolu fungovat? herní konzole Xbox Series S - 1 TB Carbon Black a monitor 24" AOC 24G2ZU

Dobrý deň mám záujem o kúpu Xbox one series s z 1 TB úložiskom a moja otázka znie že či upgrade toho úložiska je jediná vec čo je pridaná. Od originálu Xbox series s z 512gb pamäť. Že či je vylepšená aj ja neviem ramka alebo niečo rozmiete... dúfam...

Diskusia a poradňa k Xbox Series S – 1 TB Carbon Black
Príslušenstvo pre Xbox Series S – 1 TB Carbon Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox Series S - 1 TB Carbon Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox Series S - 1TB Carbon Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox Series S - 1TB Carbon Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox Series S - 1TB Carbon Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií