Stellar Blade Alzaboxy

Xiaomi Daydream VR

Zobraziť katalóg
Xiaomi Daydream VR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Daydream VR

O návšteve cudzích krajín už nemusíte iba snívať pri čítaní kníh. Ani ich nemusíte sledovať na displeji svojho televízora. Teraz toto všetko môžete prežívať na vlastnej koži vďaka cenovo dostupným okuliarom Xiaomi Daydream VR. Jednoducho si tieto VR okuliare nasaďte a nechajte sa v okamihu preniesť do úžasných svetov, bez toho aby ste museli urobiť krok zo svojho domova. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné VR okuliare s neodolateľným dizajnom
  • Telefón sa pripája cez USB-C
  • 103° pozorovací uhol umožňujú 38mm šošovky
  • Full HD rozlíšenie
  • Obnovovacia frekvencia 1600 Hz a latencie púhych 16 milisekúnd
  • Akcelerometer, šesťosový pohybový senzor či gyroskop priamo v okuliaroch
  • Špeciálny ovládač pre interakciu s virtuálnym svetom
  • Prístup k platforme MIUI VR s desiatkami hier a stovkami videí

Nechajte sa preniesť do iného sveta

Okuliare nemusíte nikam pracne zapájať, obraz okuliarom poskytuje telefón zapojený cez USB-C port. Vložte teda svoj telefón a nechajte sa unášať niektorou z aplikácií, ktorú pre vás spoločnosť Xiaomi pripravila. Či už to sú hry alebo videá, všetko si užijete v jemnom Full HD rozlíšení, ktoré vám zobrazí každý detail virtuálneho sveta. Ihneď po nasadení užasnete nad širokým zorným uhlom, ktorý okuliarom poskytujú 38mm šošovky. Ten totiž predstavuje ohromných 103 stupňov. Oproti iným okuliarom vyniká tento model obnovovacou frekvenciou 1600 Hz a latenciou iba 16 milisekúnd, takže sa nemusíte obávať nevoľnosti, ktoré môže vyvolávať lacnejšia verzia VR okuliarov. 

Nesledujte virtuálnu realitu, prežívajte ju

Váš komfort zisťuje tiež ergonomické spracovanie okuliarov. Mäkké polstrovanie zaistí, že vás okuliare nikde nebudú tlačiť a vy si s nimi budete pripadať ako v bavlnke. Všetky potrebné senzory, ako je akcelerometer, šesťosový pohybový senzor či gyroskop nájdete priamo v okuliaroch. Aby toho nebolo málo, spolu s okuliarmi sa vám do rúk dostane aj špeciálny ovládač, v ktorom sa ukrýva deväťosový pohybový senzor, gyroskop, akcelerometer či magnetometer. Ovládač s okuliarmi komunikuje prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth. Vy tak virtuálnu realitu nemusíte len sledovať, ale máte možnosť ju aj prežívať. 

Nový zážitok každý deň

Aby ste o virtuálne zážitky nemali núdzu, pripravila pre vás firma Xiaomi platformu MIUI VR, v ktorej nájdete zásobu aplikácií, hier a videí pre tieto okuliare. V súčasnej dobe tam nájdete cez tri desiatky hier a aplikácií a viac ako pol tisíc panoramatických videí, pričom túto zásobu vývojári stále dopĺňajú. 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kompatibilita Xiaomi Redmi Note 4

uz nech je to tu ;)

Diskusia a poradňa k Xiaomi Daydream VR
Príslušenstvo pre Xiaomi Daydream VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Daydream VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi VR Virtual Reality 3D-Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi VR Virtual Reality 3D-Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Daydream VR.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií