Stellar Blade Alzaboxy

Xiaomi Mi VR Play 2 Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi VR Play 2 Black
VR okuliare kompatibilné s Mi 5/5s/5s Plus/Mi Note 2, akcelerometer, 6-osý pohybový senzor, gyroskop, Full HD, rozmery 201x91x107mm
Kód:  XIAOM3 Produktové číslo:  PX1004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi VR Play 2 Black

Virtuálna realita je v dnešnej dobe veľký pojem. Sedieť v pohodlí svojho domova, napríklad na pohovke, a pritom sa ocitnúť na druhom konci krajiny je jednoducho skvelé. A preto spoločnosť Xiaomi s vývojom nových technológií nezaháľa. Mi VR Play 2 Black je šikovný VR headset druhej generácie, ktorý nesie všetky prednosti prvej generácie a ponúka prepracovanejšiu konštrukciu a celkové vyhotovenie.

Kľúčové vlastnosti Mi VR Play 2 Black

  • Naozajstná kvalita za malé peniaze
  • VR headset nabitý najnovšími technológiami
  • Prémiový dizajn
  • Veľmi pohodlný headset, parádne sadne každému užívateľovi
  • Mi VR Play 2 Black ponúka Full HD kvalitu obrazu
  • Nepotrebujete drahý počítač, vystačíte si s telefónom

Naozajstné pohodlie

Mi VR Play 2 Black predstavuje skutočné pohodlie. Okuliare perfektne sadnú každému užívateľovi. Vďaka svojej konštrukcii a naozaj nízkej hmotnosti okuliare skvele držia na hlave, nemusíte si teda robiť starosti s ich pridržiavaním. 

Pre pohodlie užívateľov je dôležitá aj kvalita obrazu. Headset Mi VR Play 2 Black skvele bráni akémukoľvek prenikaniu svetla dovnútra a tým zaručuje maximálnu možnú kvalitu obrazu.

Vystačíte si s telefónom

Myslíte si, že budete potrebovať počítač za desiatky tisíc korún? Pletiete sa, Mi VR Play 2 Black si vystačí iba s telefónom.

Kompatibilné telefóny:
Mi5, Mi5S, MI5S Plus, Mi Note 2

Rozmery:
201 mm × 91 mm × 107 mm

Hmotnosť:
183 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hele Experte kde jsi vyčetl že to podporuje pouze tyto telefony ? Mám poněkud jiné informace. Dej odkaz na zdroj tvých informací.

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je potřeba ještě nějaké zařízení k Xiaomi Mi VR Play White a ještě může se použít telefon Xiaomi Redmi 4X LTE

Je kompatibilní Xiaomi redmi Note 5A prime ?Jaké jiné brýle pasují na tento mobil ?

je komtatibilní s xiaomi redmi 4A

Je kompatibilní s honor 7 lite?

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi VR Play 2 Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi VR Play 2 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi VR Play 2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play 2 Virtual Reality Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play 2 Virtual Reality Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi VR Play 2 (fekete).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií