Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Camper 780 MT-D

Zobraziť katalóg
Garmin Camper 780 MT-D
5 2 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 6.95" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1 h, microSD max. 32GB, Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Súradnice, 3D budovy, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b97 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Camper 780 MT-D

Tiež nie ste fanúšikom podobných adrenalínových zážitkov ako je blúdenie v zákerných jednosmerkách? GPS navigácia Garmin Camper 780 MT-D je pripravená byť tým najlepším sprievodcom na cestách. Poradí si totiž za všetkých okolností a ponúkne vám vždy tú najkratšiu trasu, nech už idete kamkoľvek. Zadajte pár základných údajov a môžete ísť. Táto spoľahlivá GPS navigácia pre osobné vozidlo rozhodne zaujme farebným displejom s hodnotou uhlopriečky 6,95" a vysokým pomerom pixelov 1024 × 600 px. Displej je naozaj jednoduché ovládať a výborná viditeľnosť údajov zostane zachovaná, aj keď sa budete pohybovať pod ostrým slnečným svetlom. Výrobca Garmin opatril navigáciu batériou, ktorá dosahuje výdrž 1 h. Kapacitu pamäte s uloženými mapami máte možnosť rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu microSD.

Ústredné vlastnosti GPS navigácie Garmin Camper 780 MT-D

  • Precízna navigácia pre vodičov osobných vozidiel
  • Displej s veľkosťou uhlopriečky 6,95 "
  • Batéria s maximálnou výdržou 1 h
  • Slot prispôsobený na pamäťové karty typu microSD
  • Pripojenie k telefónu pomocou bluetooth
  • Mapy môžete aktualizovať Cez počítač
  • Mapy Európy
  • Neobmedzená aktualizácia podkladov
  • Sprostredkuje prehľad o aktuálnej doprave
  • Pomôže s radením do jazdných pruhov
  • 3D zobrazenie budov na lepší prehľad

GPS navigácia Garmin Camper 780 MT-D je základom pre bezkonkurenčnú orientáciu

Vo výbave GPS navigácie Garmin Camper 780 MT-D nemôžu chýbať kompletné mapové podklady celej Európy, vďaka čomu nájdete tú pravú cestu aj za hranicami. Všetky mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. A pretože ďalšou z mnohých výhod navigácie sú časovo neobmedzené a bezplatné aktualizácie mapových podkladov, už vás na ceste nezaskočia zastaralé informácie. Pokojný priebeh jazdy poskytne navigácia Garmin Camper 780 MT-D vďaka RDS TMC, aka aktualizovaným prehľadom stavu dopravy.

Mimoriadne funkcie Garmin Camper 780 MT-D

V ponuke nájdete aj menej časté funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť GPS navigácie Garmin Camper 780 MT-D. Prehľadný pohyb mestom zaručuje nápadité vyobrazenie budov v 3D formáte. Kedykoľvek si prečítajte svoje aktuálne súradnice. Pripojenie k telefónu je možné prostredníctvom bluetooth. Výbava zahŕňa aj radca s radením do jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Šírka
173 mm Hotovo!
Výška
99 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Hmotnosť
544 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
173 mm Hotovo!
Výška
99 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
544 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,95" (17,65 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Camper 780 MT-D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Camper 780 MT-D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Camper 780 MT-D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Camper 780 MT-D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Camper 780 MT-D.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií