Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Dash Cam 56

Zobraziť katalóg
Garmin Dash Cam 56
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 2" displej, asistenčný systém lane Assist, max. rozlíšenie videa 2560×1440, max. snímková frekvencia 60 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC, podporovaný formát H.264 a Mov, rozhranie USB 2.0, USB kábel, manuál, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor
Kód:  PP559c6zb1 Produktové číslo:  010-02231-11 Stránky výrobcu

Garmin Dash Cam 56

Nikdy nemôžete vedieť, čo by sa vám na ceste mohlo stať. Preto je dobrý nápad zaobstarať si do auta záznamovú kameru. Video z kamery môžete v prípade nehody použiť ako dôkaz. Autokamera do auta Garmin Dash Cam 56 dokáže nahrávať videá v maximálnom rozlíšení 2560×1440 pri snímkovej frekvencii 60 sn./s. Toto Quad HD rozlíšenie je veľmi jemné a nechá vyniknúť detaily. Zásluhou toho sa zaraďuje do kategórie UHD kamier. Vstavaný mikrofón je dostatočne citlivý, aby zachytil mono zvuk. Kamera do auta dokáže zaznamenať obraz v uhle 140 °. To postačí na snímanie oboch jazdných pruhov a ich okolia.

Autokamera Garmin Dash Cam 56 – podstatné parametre

  • S touto autokamerou vyhotovíte video v maximálnom rozlíšení 2560×1440
  • Autokamera Garmin Dash Cam 56 nahráva obraz pri 60 sn./s
  • Funkcia lane assistant vám dá pozor na to, aby ste nevybočili z jazdného pruhu
  • Do autokamery do auta môžete vložiť pamäťové karty micro SD, micro SDHC a micro SDXC
  • Batéria vydrží až 0,5 h
  • Podporované video formáty: H.264 a Mov

Funkcie a vyhotovenie autokamery

Aby sa autokameru dalo dobre používať, musí výrobca okrem technických parametrov riešiť aj používateľskú prívetivosť. Prevažne ide o systém upevnenia kamery a doplňujúce funkcie. Autokamera do auta je vhodná na vyhotovenie záberov z predného skla. Autokamera Garmin Dash Cam 56 dá pozor na vašu jazdu pri prichádzajúcej únave alebo nepozornosti. Funkcia lane assistant vás upozorní na prípadne vybočenie z jazdného pruhu.

Autokamera Garmin Dash Cam 56 a jej konektivita a balenie

V balení je okrem kamery taktiež USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta a Držiak. Medzi dátové rozhrania potom patrí rozhranie USB 2.0. Batéria autokamery Garmin Dash Cam 56 vydrží na jedno nabitie celkovo 0,5 h.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
60 g Hotovo!
Šírka
5 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
0,5 h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Dash Cam 56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Dash Cam 56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Dash Cam 56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Dash Cam 56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Dash Cam 56.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií