AP+ nový vizuál Aplikace

Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45

Zobraziť katalóg
Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45
4,0 1 hodnotení
GPS navigácia displej 7" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth, WiFi a Prehrávač hudby, výdrž batérie 1 h, MicroSD max. 64GB, vnútorná pamäť 16 GB, ovládanie hlasom, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP555j2 Produktové číslo:  010-01855-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 Predaj skončil

Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45

Chcete na svoje cesty naozajstnú GPS navigáciu a nie len náhradu v mobile? GPS navigácia Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 uspokojí v tom prípade aj vaše najnáročnejšie požiadavky. Nájde vám totiž v okamihu celkom rýchlu a efektívnu trasu do požadovaného cieľa. Stačí len nastaviť pár elementárnych údajov a môžete vyjsť. Perfektná GPS navigácia pre nákladné automobily pritiahne pozornosť plnofarebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 7" a efektívnym pomerom pixelov 1024 × 600 px. Ten sa ovláda jednoduchým hlasom, takže vám to príde vhod, napr. pri riadení. Výrobca Garmin vylepšil navigáciu batériou oplývajúcu výdržou 1 h. Interná pamäť vnútri prístroja má kapacitu 16 GB. Pamäť môžete zväčšiť vďaka pamäťovej karte typu MicroSD až do 64 GB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 122 mm × 199 mm × 24 mm pri hmotnosti 437 g.

Hlavné vlastnosti GPS navigácie Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45

  • Smart GPS navigácia pre kamión
  • Prehľadný displej v uhlopriečke 7 "
  • Celková výdrž na batériu 1 h
  • Na rozšírenie pamäte má slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Pripojenie k telefónu pomocou bluetooth
  • Aktualizovať mapy možno Cez mobilný telefón
  • Bezplatná doživotná aktualizácia podkladov
  • Nepretržitý prehľad o doprave
  • GPS navigácia Garmin vám ukáže správny pruh na zaradenie
  • Databáza rýchlostných radarov

GPS navigácia Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 je základným kameňom pre perfektnú orientáciu

V základe GPS navigácie Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 samozrejme nesmie chýbať kompletná Slovenská republika aj s hlasovými pokynmi v českom jazyku. Všetky mapy nie je problém aktualizovať cez mobilný telefón. A vďaka tomu, že sú súčasťou navigácie aj aktualizácie máp bez časového obmedzenia a ďalších finančných nákladov, už si nemusíte lámať hlavu s ich neskorším dokupovaním. Ak patríte medzi vodičov s ťažšou nohou na plyne, iste vás nadchne databáza radarov, čo iste poteší aj vašu peňaženku. Bezproblémovú jazdu zaistí GPS navigácia Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 cez RDS TMC, čiže aktualizovaným prehľadom situácie dopravy.

Mimoriadne funkcie Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45

V štedrej ponuke sú k dispozícii menej obvyklé funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní navigácie Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45. Aby cesta ubiehala rýchlejšie, je možné púšťať si cez navigáciu hudbu. Variant pripojenia k telefónu vďaka bluetooth. Z výbavy tiež stojí za zmienku radca strán radenia do náležitého jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!
Hmotnosť
437 g Hotovo!
Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
437 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je dopravní zpravodajství TMC-RDS zpoplatněno, nebo je licence již součástí výrobku a na jak dlouho, díky za odpověď

Skvělá navigace přehledná rychlá spolu s telefonem aktuální zprávy dopravy vlastní WiFi umožňuje aktualizace map po připojení k internetu bez nutnosti připojení k pc

Diskusia a poradňa k Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45
Príslušenstvo pre Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin dezl 780T-D Lifetime Europe45.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií