Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU

Zobraziť katalóg
Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU
5 2 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 480 × 272 px, výdrž batérie 1 h, microSD max. 16GB, Mapy ČR + Európa, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b90 Produktové číslo:  010-01678-17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU Predaj skončil

Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU

Obťažuje vás počas ciest neistota, či bezpečne trafíte do cieľa? GPS navigácia Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU je pripravená na všetky vaše požiadavky. Vždy totiž dokáže perfektne a spoľahlivo určiť tú najkratšiu trasu, nech už idete kamkoľvek. Stačí len navoliť pár preferovaných parametrov a môžete bez obáv vyjsť. Premyslená GPS navigácia pre vodičov osobných áut má vo výbave plnofarebný displej s rozmermi uhlopriečky 5" a kvalitným pomerom pixelov 480 × 272 px. Ovládanie displeja je tak intuitívne a jednoduché a výborná viditeľnosť údajov zostane zachovaná, aj keď sa budete pohybovať pod ostrým slnečným svetlom. Tvorca Garmin prispel k spoľahlivosti navigácie batériou, ktorej výdrž dosahuje až na 1 h. Pamäť určenú pre všetky mapy vášho výberu môžete rozšíriť s pamäťovou kartou typu Micro SD.

Rozhodujúce vlastnosti GPS navigácie Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU 

  • Navigácia pre osobný automobil
  • Veľký displej s uhlopriečkou 5"
  • Batéria, ktorej výdrž dosahuje na 1 h
  • Možnosť rozšírenia pamäte vďaka slotu na Micro SD
  • Mapy SR aj zvyšku Európy
  • Pravidelne akutalizované podklady

GPS navigácia Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU sa postará o bezproblémovú orientáciu

GPS navigácii Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU určite nechýba predinštalovaná mapa SR a tiež pokyny hlasom v slovenskom jazyku. K tomu navyše získate mapy zvyšných európskych krajín, a tak nájdete tú správnu cestu aj pri dovolenkách mimo Slovenskej republiky. A pretože jednou z ďalších výhod sú aktualizácie máp bez časového obmedzenia a ďalších finančných nákladov, už si nemusíte lámať hlavu s ďalšími nákladmi.

V širokej ponuke sú aj menej časté funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní GPS navigácie Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU.

Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
89 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Hmotnosť
171 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
89 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
171 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Drive 51 LMT-S Lifetime EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Drive 51 LMT-S Lebensdauer EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Drive 51 LMT-S Lebensdauer EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin meghajtó 51 LMT-S élettartam EU.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií