AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín)

Zobraziť katalóg
Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín)
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 480 × 272 px, výdrž batérie 1 h, microSD max. 16GB, Mapy ČR + Európa, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b91 Produktové číslo:  010-02036-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) Predaj skončil

Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín)

Tiež ste niekedy cestou na hory či k moru občas zablúdili? A chcete ísť nabudúce na istotu? GPS navigácia Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) bude tým najlepším pomocníkom. Dokáže vám totiž úplne kedykoľvek a bez váhania naplánovať najrýchlejšiu cestu do cieľa. Všetko závisí od vami zvolených parametrov – na vašom nastavení. Táto šikovná GPS navigácia pre osobné autá dostala od výrobcu plnofarebný displej s veľkosťou 5" a dostatočným rozlíšením 480 × 272 px. Displej je dostatočne citlivý na dotyk, jednoducho sa ovláda a nemá problém s čitateľnosťou, aj keď bude vystavený slnečnému svetlu. Výrobca Garmin zdokonalil navigáciu batériou s výdržou 1 h. Pamäť na dostatok máp ľahko zväčšíte maličkou pamäťovou kartou typu Micro SD. 

Podstatné parametre GPS navigácie Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) 

  • Navigácia vhodná pre vodičov áut 
  • Prehľadná obrazovka s dĺžkou uhlopriečky 5" 
  • Batéria s výdržou 1 h
  • Možnosť rozšírenia pamäte vďaka slotu na Micro SD 
  • Stále aktuálne podklady vďaka pravidelným aktualizáciám 

GPS navigácia Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) zabezpečuje dobrú orientáciu 

V základe GPS navigácie Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) rozhodne nechýba predinštalovaná kompletná mapa Slovenskej republiky a tiež navádzanie hlasom v slovenčine. A pretože ďalšie z mnohých výhod navigácie sú aktualizácie máp zadarmo počas celej doby životnosti, nemusíte si už lámať hlavu s platbami za obnovovanie. Istotu pohodlnej jazdy zabezpečí navigácia Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) prostredníctvom RDS TMC, čiže aktualizovaným prehľadom stavu dopravy. 

V širokej ponuke sú aj menej obvyklé funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť navigácie Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín).

Parametre a špecifikácia

Šírka
1 400 mm Hotovo!
Výška
840 mm Hotovo!
Hĺbka
190 mm Hotovo!
Hmotnosť
160 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
1 400 mm Hotovo!
Výška
840 mm Hotovo!
Hĺbka
190 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
160 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
16 GB Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Spôsob aktualizácie máp
Cez počítač Hotovo!
Príjem dopravných informácií
Mobilný telefón Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozerám navigácie do auta - Garmin a všetky sú s českým rozhraním. So Slovenským nemáte? Budem musieť pozrieť u niekoho iného?

Diskusia a poradňa k Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín)
Príslušenstvo pre Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajín) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Drive 52 MT-S EU (45 krajin). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Drive 52 MT-S EU (45 Landschaften). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Drive 52 MT-S EU (45 Landschaften). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Drive 52 MT-S EU (45 tájkép).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií