AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Zobraziť katalóg
Garmin Drive 5S Plus Europe 45
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 480 × 272 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1 h, microSD max. 32GB, mapy ČR + Európa, radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP559c4c2 Produktové číslo:  010-01680-18 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Chcete si zaobstarať skutočne kvalitnú navigáciu, ktorá nájde cestu aj z bludného kruhu? GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 je pripravená slúžiť vám do roztrhania tela. Dokáže vám totiž úplne kedykoľvek a bez váhania naplánovať tú najlepšiu trasu do vášho cieľa bez zbytočného blúdenia. Stačí si len nastaviť parametre podľa želania a o zvyšok už sa navigácia sama postará. Táto kvalitná GPS navigácia pre vodičov áut sa môže pochváliť farebným displejom s uhlopriečkou 5" a optimálnym rozlíšením 480 × 272 px. Displej je výborne prispôsobený ľahkému ovládaniu a garantuje dobrú čitateľnosť všetkých údajov aj na slnku. Kapacitu pamäte môžete zväčšiť zavedením pamäťovej karty typu Micro SD. 

Kľúčové vlastnosti GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 

  • Spoľahlivá navigácia pre osobné autá 
  • Obrazovka s uhlopriečkou 5" 
  • Možnosť zväčšenia pamäte prostredníctvom slotu na pamäťové karty typu Micro SD 
  • Pripojenie k telefónu pomocou Bluetooth 
  • Je možné aktualizovať mapy cez počítač 
  • Mapy pre SR i Európu
  • Prísľub neobmedzenej aktualizácie podkladov 
  • Bezchybné značenie preradenie do iného pruhu 
  • Oznámenie ohľadom radarov na vašej trase 

GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 zaručuje bezproblémovú orientáciu 

V základe GPS navigácie Garmin Drive 5S Plus Europe 45 samozrejme nemôže chýbať nainštalovaná mapa Slovenskej republiky a navádzanie hlasom v češtine. K tomu tiež získate kompletné európskej mapy, preto sa už nestratíte ani pri cestách mimo Slovenskej republiky. Všetky mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. A pretože jednou z ďalších výhod navigácie sú aktualizácie máp zadarmo neobmedzenú dobu, už si nemusíte lámať hlavu s ich dokupovaním. Ak ste milovníkov rýchlej jazdy, určite vás nadchne prehľad radarov na cestách, vďaka čomu ušetríte peniaze za zbytočné pokuty. Jazdu bez komplikácií zaobstará GPS navigácia Garmin Drive 5S Plus Europe 45 pomocou RDS TMC, ako aj aktualizovaným prehľadom stavu dopravy. 

Nezvyklé funkcie Garmin Drive 5S Plus Europe 45 

V rozmanitej ponuke sú k dispozícii menej obvyklé funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti navigácie Garmin Drive 5S Plus Europe 45. Možnosť pripojenia k telefónu pomocou Bluetooth. A nesmieme zabudnúť spomenúť, že vo výbave nechýba poradca strán radenia do patričných jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!
Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Kdyź jsou v navigaci mapy celé evropy,jsou tam i řecké ostrovy,Kréta a Rhodos?Děkuji ,Petrovic. _

Dobrý den, jak je to s aktualizací dodáváné mapové sady. Je možné tyto mapy doživotně bezplatně aktualizovat?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je v balení s navigací i dobíjecí kabel pro zapojení do "zapalovače" v automobilu, popř co je součástí balení navigace. Děkuji Aghová

Diskusia a poradňa k Garmin Drive 5S Plus Europe 45
Príslušenstvo pre Garmin Drive 5S Plus Europe 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Drive 5S Plus Europe 45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Drive 5S Plus Europe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Drive 5S Plus Europe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Drive 5S Plus Europe 45.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií