Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45

Zobraziť katalóg
Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45
4,8 6 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 480 × 272 px, Bluetooth, WiFi, Prehrávač videa a Zabudovaná kamera, výdrž batérie 1 h, SDHC, ovládanie hlasom, mapy ČR + Európa, parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, súradnice, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania čeština
Kód:  PP559c6da Produktové číslo:  010-01682-17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45

S Garmin DriveAssist 51s GPS navigácia s bezplatnou aktualizáciou životný štýl 45 európskych máp, to nikdy nestane, že ste stratili svoje auto. Všetky mapy sú viditeľné na 5 "kapacitnom dotykovom displeji s rozlíšením 480 × 272 pixelov. Sofistikované hlasové ovládanie navigácie poskytuje pohodlnejšie a predovšetkým bezpečnejšie nastavenie akýchkoľvek zmien počas vašej cesty, takže sa môžete plne sústrediť na jazdu. Samozrejme, asistent navigácie funguje ako asistent asistentadopravných pruhov, dopravných informácií , bodov záujmu alebo Wi-Fi. V porovnaní so spodným rozsahom ponúka DriveSmart aj predný zabudovaný fotoaparát s automatickým zaostrovaním s užitočnými funkciami, ako sú upozornenie na zrážku alebo upozornenie na odchod z jazdného pruhu.

Kľúčové vlastnosti

  • celoživotná aktualizácia 45 máp Európy zabezpečí, aby ste nikdy nestratili
  • Pre väčšiu bezpečnosť počas navigácie je navigácia ovládaná hlasom
  • predná kamera ponúka funkcie ako varovanie pred nárazom a upozornenie na odchod z jazdného pruhu
  • automaticky pošle správu na nastavené číslo v prípade nehody
  • Real Direction vám umožňuje presne nasmerovať to, kde to potrebujete
  • Databázy Foursquare a TripAdvisor poskytujú informácie o obľúbených obchodoch, reštauráciách a hoteloch
  • Po prepojení navigácie so Smartphone Link získate presnejšie informácie o premávke
  • Inteligentné upozornenie zobrazuje na navigačnom displeji informácie o prichádzajúcich hovoroch, správach SMS a ďalších upozorneniach
  • Wi-Fi umožňuje inštalovať aktualizácie vždy, keď sa nachádzate v dosahu

Ideálny partner pre cestovanie

Nedostatok mnohých navigácií je ich nepresnosti, ktoré vás môžu viesť na miesta, kde by ste skutočne nechceli. V prípade navigácie Garmin sa bude zaoberať touto ťažkosťou funkcia Real Direction , ktorá pri poskytovaní podrobných informácií o cestách používa rôzne značky orientačných bodov, ako sú budovy, semafory alebo iné významné miesta. Namiesto strohého a nepresného "otočte 200 metrov doľava" získate presnejšie pokyny "Za kostolom odbočte vľavo". Počas jazdy oceníte tiež pomôcku pri triedení jazdného pruhu, náhľady fotorezistov križovatiek, upozornenia na rýchlosť. Ak je čas vyhnúť sa komplikáciám, navigácia ponúkne vhodnejšiu trasu.

Body záujmu

Okrem vlastných bodov záujmu, ako sú čerpacie stanice, reštaurácie, hotely, odpočívadlá a ďalšie, navigácia tiež využíva informácie z databázy Foursquare. Získate ľudské údaje v rukeMilióny populárnych obchodov, reštaurácií, hotelov alebo iných podnikov. Okrem toho v spojení s databázou TripAdvisor dostanete recenzie a recenzie miliónov ďalších používateľov.

Aktuálne dopravné informácie

Bluetooth sa bezdrôtovo pripája k navigácii s telefónom. Prepojením navigácie s mobilnou aplikáciou Smartphone Link pre Android a iOS získate viac aktuálnych a dôveryhodnejších dopravných informácií.Tieto navigácie sa zobrazia na displeji a započítajú ich pri navrhovaní optimálnej trasy do cieľa. Aplikácia tiež poskytuje predpoveď počasia alebo môžete vyhľadať cieľ v telefóne a poslať ho bezdrôtovo do navigácie. Ak chcete ovládať svoje vozidlo a nemusíte sa dostať k telefónu, vždy, keď vás niekto zavolá, výrobca vybavil inteligentným upozornením navigáciu. Umožňuje vám zobraziť prichádzajúce hovory, SMS správy alebo iné upozornenia z telefónu, keď je pripojený k telefónu.

Obsah balenia:

GPS navigácia Garmin DriveAssist 51
mapy 45 európskych krajín (celoživotný prístup k bezplatným mapovým aktualizáciám)
držiak na prísavku
Napájací kábel do auta (adaptér CL)
Dátový kábel USB
Pamäťová karta microSDHC 4 GB
používateľská príručka


Parametre a špecifikácia

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
21 mm Hotovo!
Hmotnosť
191,4 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
21 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
191,4 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SDHC Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Má gps i upozornění na radary? Děkuji

Dobrý den. Lze tato navi nastavit pro kamion? Díky.

Diskusia a poradňa k Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45
Príslušenstvo pre Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií