Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)

Zobraziť katalóg
Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)
GPS navigácia do auta, displej 6.95" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 1 h, microSD max. 32GB, Mapy ČR + Európa, 3D budovy, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b96 Produktové číslo:  010-02038-13 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) Predaj skončil

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)

Stáva sa vám často, že na svojich cestách prejdete bludný koreň? GPS navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) bude tým najlepším pomocníkom. Pomôže vám totiž nájsť tú najideálnejšie trasu, nech už vyrážate kamkoľvek. Stačí zadať vaše požiadavky a všetko je pripravené. Táto precízne vytvorená GPS navigácia pre vodičov áut priláka pozornosť svojim farebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 6,95" a efektívnym pomerom pixelov 1 024 × 600 px. Displej ponúka úplne komfortné ovládanie a údaje na ňom prečítajte aj v poludňajšom slnku. Pamäť hravo rozšírite vďaka pamäťovej karte typu Micro SD. 

Zásadné vlastnosti GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) 

  • Navigácia určená pre osobné vozidlo 
  • Obrazovka s uhlopriečkou 6,95" 
  • Prítomnosť slotu na pamäťové karty typu Micro SD 
  • Mapy pre celú Európu
  • Každá úprava podkladov aktualizovaná 
  • 3D formát budov na lepšiu orientáciu 

GPS navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) ručí za perfektnú orientáciu 

Vo výbave GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EÚ (45 krajín) samozrejme nechýba nainštalovaná kompletná mapa Slovenskej republiky vrátane hlasového navádzania v slovenskom jazyku. Navrch obdržíte mapy európskych krajín, a preto nájdete spoľahlivú trasu aj pri cestách za hranice. A pretože navigácia ponúka aktualizácie zadarmo neobmedzenú dobu, už si nemusíte robiť starosti s ich obnovovaním. Pokojný priebeh jazdy zabezpečí navigácia Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) prostredníctvom RDS TMC, teda aktualizovaným prehľadom stavu dopravy. 

V rôznorodej ponuke sú aj menej obvyklé funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť GPS navigácie Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín). Bezproblémovú orientáciu v meste podporuje účinné vykreslenie budov v 3D formáte.

Parametre a špecifikácia

Šírka
1 720 mm Hotovo!
Výška
990 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!
Hmotnosť
240 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
1 720 mm Hotovo!
Výška
990 mm Hotovo!
Hĺbka
180 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,95" (17,65 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poskytuje táto navigácia aj možnosť radenie do jazdných pruhov? Poskytuje aj databázu radarov?

Navigácia obsahuje mapy 45 krajín Európy. Nikde som sa nedočítal, ktoré sú to krajiny. Mohli by ste ich vypísať, alebo zvýrazniť na mape Európy?

Diskusia a poradňa k Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín)
Príslušenstvo pre Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajín) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 krajin). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 Landschaften). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 Landschaften). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin DriveSmart 65 MT-D EU (45 tájkép).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií