Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle
5 6 hodnotení
Smart hodinky - multišportové GPS hodinky, vysokocitlivý GPS/GLONASS prijímač, výškomer, barometer, kompas, teplomer, Bluetooth (smart notifikácia), farebný Chroma displej, výpočet VO2 max., Podpora Connect IQ, ANT+ kompatibilita, balenie obsahuje snímač tepu HR Run Premium, kovový remienok, zafírové sklíčko
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070e5 Produktové číslo:  010-01338-26 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle

Vzhľad klame

Pod fasádou obyčajne vyzerajúcich hodiniek sa skrývajú Smart hodinky, ako predĺžená ruka telefónu, a nekompromisný športtester pre zapálených športovcov i outdoorových dobrodruhov. Fenix 3 je oproti predchodcovi o 20 gramov ľahší a vybavený citlivým GPS/GLONASS prijímačom s novou oceľovou EXO anténou okolo farebného Chromu displeja. Ten zostáva po celú dobu používania zapnutý, a aj tak vydrží napríklad v režime Smart až 6 týždňov na jedno nabitie akumulátora. So zapnutým GPS sa výdrž hodiniek pohybuje od 16 do 50tich hodín (záleží od nastavenej intenzity ukladania bodov GPS).

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý GPS/GLONASS prijímač
  • Intervalové tréningy a tréningové plány
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, ANT+
  • On-line tréningový denník Garmin Connect

Pod dohľadom

Hodinky sú vybavené kompasom, barometrickým výškomerom, citlivým GPS, krokomerom a vstavaným teplomerom. Tým všetkým detailne sledujú vašu telesnú aktivitu z mnohých hľadísk a ponúkajú širokú škálu tréningových funkcií na zlepšenie kondície. Nastavte jednoduchý intervalový tréning alebo (za pomocou počítača) zložitý s rôzne dlhými intervalmi a rôznymi alarmami. Pripravené sú tréningové plány na beh, jazdu na bicykli aj vyhodnotenie plaveckého výkonu. Nechýbajú vychytávky, ako že vás pri zmene okolitého tlaku upozornia na prichádzajúcu búrku.

V spojení so snímačom tepu HR Run Premium posuniete svoj fitness program na novú úroveň. Napríklad vám hodinky po každej aktivite odporučia dobu potrebnú k regenerácii organizmu. Po každom behu dlhšom ako 10 minút vypočítajú hodnotu VO2 max a zhodnotia, s akým výsledkom by ste zabehli vzdialenosť: 5 km, 10 km, polmaratónu a maratón.

Garmin Connect

Všetky namerané hodnoty sú automaticky zaznamenané v pamäti a potom ich môžete preniesť do denníka Garmin Connect v počítači alebo smartfóne. Na prenos využíva bezdrôtových technológií ANT+, WiFi alebo Bluetooth. Služba Garmin Connect je webový tréningový denník na ukladanie, analýzu a zdieľanie športových aktivít zaznamenaných s hodinkami. Využívajú ju milióny užívateľov na celom svete a ponúka jednoduché ovládanie, ktoré je k dispozícii plne v českom jazyku. Connect vám umožní sledovať svoje pokroky dosiahnuté za určité obdobie, rovnako, ako zdieľať dosiahnuté výsledky a absolvované trasy s priateľmi a ostatnými používateľmi.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím majú aj merač teou na zápestí ?

Neviem tento tovar objednať - Vypisuje hlášku "Tento tovar momentálne nie je možné kúpiť."

do kolko metrov su vodotesne

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 3 Sapphire Performer Bundle Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Performer Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix ??3 Sapphire Szereplő Bundle.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií