Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle
5 8 hodnotení
Smart hodinky - multišportové GPS hodinky, vysokocitlivé GPS/GLONASS prijímač, výškomer, barometer, kompas, teplomer, bluetooth (smart notifikácia), farebný Chroma displej, výpočet VO2 max., Podpora Connect IQ, ANT + kompatibilita, balenie obsahuje snímač tepu HR Run Premium
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG070c5 Produktové číslo:  8588006380644 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

Prvotriedne športové GPS hodinky

Jedinečné funkcie, pevná konštrukcia a detailné vyhotovenie dát robia z GPS hodiniek fenix 3 favorita všetkých športovcov, ktorí chcú trénovať s maximálnou efektivitou. Vďaka platforme Connect IQ, umožňujúcej prispôsobiť si nastavenia obrazoviek, widgetov a vyhodnocovania dát podľa vašich preferencií, sa hodia na použitie pri akomkoľvek športe.

Nemusíte sa obávať používať fenix 3 aj v extrémnych podmienkach. Oceľové telo chráni hardvérovú výbavu pred nárazmi, zároveň odolá tlaku zodpovedajúcemu 100 m stĺpcu vody. Cez svoju úctyhodnú pevnosť si zachovávajú výnimočne nízku váhu a kompaktné rozmery, takže sa nosia veľmi pohodlne a neprekážajú pri žiadnom pohybe. Vonkajšiemu použitiu je prispôsobený aj Chroma displej s vysokým rozlíšením, ktorý je perfektne čitateľný aj na priamom slnečnom svetle.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledujte svoju výkonnosť, účinnosť cvičenia a potrebný čas na regeneráciu
  • Špeciálne funkcie na beh, plávanie, lyžovanie vám poskytnú dokonalý prehľad o tréningu
  • Vysoko citlivé senzory dodávajú presné dáta o vašej aktivite
  • Vďaka výnimočne nízkej váhe a hrúbke sa nosia veľmi pohodlne
  • Skvelý displej je čitateľný aj na priamom slnku
  • Vrátane hrudného snímača srdcového tepu
  • Po synchronizácii s telefónom zobrazujú správy, e-maily, zmeškané hovory atď.

Ideálny pomocník na inteligentný tréning

Fenix 3 je doslova nabitý funkciami pomáhajúcimi zlepšiť vašu výkonnosť. Medzi ne patrí napríklad zobrazenie hodnoty VO 2 max. Tá využíva dáta zo snímača tepu, ktorý je súčasťou balenia, a informácie o rýchlosti pohybu. Z týchto údajov potom vypočítava maximálnu spotrebu kyslíka za minútu, čo reflektuje celkovú kondíciu používateľa.

Podľa výslednej hodnoty VO 2 max. dokáže ďalšia funkcia, nazvaná Race Predictor, určiť ideálny čas, za ktorý by ste pri súčasnej výkonnosti mali napr. ubehnúť zvolenú trať. Priamo pre bežcov ponúka fenix 3 možnosť sledovať kadenciu, vertikálnu osciláciu a dĺžku kontaktu so zemou, čím pomáha zlepšiť techniku a dynamiku behu. Plavci môžu podobne sledovať počet záberov, tempo, odplávanú vzdialenosť atď. Po prepnutí do lyžiarskeho režimu uvidíte prejdenú vzdialenosť, zdolané prevýšenie, rýchlosť a počet uskutočnených zjazdov. Fenix 3 sa teda uplatní u každého športovca.

Príjemným bonusom je aj schopnosť odhadovať podľa podaného výkonu potrebný čas na regeneráciu, vďaka čomu si naplánujete cvičenie tak, aby bolo čo najefektívnejšie.

Zabudovaný výškomer, barometer a kompas zbierajú aktuálne dáta z terénu, ktoré okrem tréningových funkcií dokáže fenix 3 využiť aj na predpovedanie krátkodobého vývoja počasia, takže vás nikdy neprekvapí náhla búrka.

Buďte vždy v obraze

Čerešničkou na torte je schopnosť synchronizovať sa s vašim telefónom cez bluetooth. Fenix 3 vám tak zobrazí rôzne upozornenia, bez toho aby ste museli vyťahovať svoj telefón z vrecka. Budete mať prehľad o zmeškaných hovoroch, dostanete informácie o prichádzajúcej sms, e-maily alebo na plánované stretnutia vo vašom kalendári.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
70 g Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
70 g Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Silber Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Silber Performer Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií