Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music)

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music)
4,6 43 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 32GB, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: oceľ
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKGfenix6p03 Produktové číslo:  010-02159-11 Stránky výrobcu
Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) Predaj skončil

Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music)

Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) sú smart hodinky pre tých, ktorí chcú mať vždy prehľad o svojich notifikáciách. Materiálom remienka je silikón. Ciferník navyše chráni gorilla glass sklíčko. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,2 " vám ako na dlani ukáže všetko, čo potrebujete vedieť. O ich vzhľad sa stará guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, dopĺňajú technológie ako krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, úroveň regenerácie tela a virtuálny tréner. Treba počítať s ich celkovou hmotnosťou 61 g. Pri ich kúpe myslite tiež na to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 10,8 cm a väčší ako 18,2 cm.

Zaujímavé rysy smart hodiniek Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music)

  • Smart hodinky Garmin bez problémov pripojíte k telefónu s Androidom aj iOS
  • Kombinované zobrazenie času
  • Potešia aj staré známe hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Športové funkcie smart hodiniek Garmin: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, úroveň regenerácie tela a virtuálny tréner
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • Farba remienka je čierna

Smart hodinky Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) vás zaujmú svojím dizajnom aj funkciami

Inteligentné hodinky Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) sú schopné komunikovať s operačným systémom iOS a Android vďaka ANT+, Bluetooth a USB. Monitoring spánku vám kontroluje dĺžku REM fázy a pomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby vás prestala trápiť únava. Integrovaná batéria pri každodennom používaní vydrží 25 h a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypnú v strede dňa. Dokonca majú aj vnútorné úložisko, ktoré má kapacitu 32 GB. Ich rozhranie vám ponúkne jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina, maďarčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie inteligentných hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština.

Smart hodinky vás vybičujú k lepším výsledkom

Inteligentné hodinky Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) kontrolujú vaše športové aktivity, napr. beh, chôdza, cyklistika, fitness, turistika, plávanie, joga, veslovanie a triatlon. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na presné určenie tepovej zóny a tým aj pre veľmi účinné spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Šikovný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Pri behaní je potom nenahraditeľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
816 h (34 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,2" Hotovo!
Sklíčko
Gorilla Glass Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
61 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
816 h (34 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
25 h (1,04 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v ponuke mate dvoje identicke hodinky Garmin Fenix 6s Glass, RoseGold/White Band (Map/Music). V nazve aj popise funkcii su uplne identicke akurat jedny stoja 650e a druhe 700e. Prosim aky je v nich rozdiel? Dakujem pekne

Dobrý den, můžete prosím vysvětlit v čem je lepší TOPO CZ PRO (voucher) oproti EU mapám, které jsou součástí ceny? Jsem začátečník a nemůžu to nikde najít. Děkuji.

Dobrý den, na oficiálních stránkách mají Garmin Fénix 6s pro Rose Gold wifi,ale tady na stránkách alzy není o ní zmínka, tak jak to prosím je?

Dobrý den, u hodinek Garmin Fenix 6S Pro je uvedena v tabulce parametrů max.výdrž baterie 34 dní a běžná výdrž baterie 25 hodin. To se mi zdá dost velký rozdíl. Jaká je správná výdrž baterie. Upřímně 25 hodin je hodně málo při této ceně.Děkuji D.P.

Diskusia a poradňa k Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music)
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music) Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 6S Glass, RoseGold/White Band (MAP/Music).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií