AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin Forerunner 45 Black

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 45 Black
5 1 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  HUGfr45b Produktové číslo:  010-02156-15 Stránky výrobcu

Garmin Forerunner 45 Black

Garmin Forerunner 45 Black sú smart hodinky pre každého, kto chce mať stály prehľad o svojich notifikáciách. Pri výrobe remienka bol použitý materiál silikón. Hodinky chráni chemicky tvrdené sklíčko. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,04 " pre vás zobrazí rôzne informácie. O ich vzhľad sa primárne stará guľatý ciferník. Klasické hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, osvetlenie a kalendár, doplnia vychytávky typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, intervalový tréning, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, podpora aplikácie strava a virtual pacer. Pri ich nosení na vás bude čakať hmotnosť 36 g. Pri ich kupovaní by ste mali myslieť aj na to, že by ste nemali mať obvod zápästia menší ako 12,9 cm a väčší ako 19,7 cm.

Zaujímavé výhody smart hodiniek Garmin Forerunner 45 Black

  • Smart hodinky Garmin spolupracujú s iOS aj Androidom
  • Vodotesnosť do 50 m (5 ATM)
  • Kombinované zobrazenie času
  • Potešia aj štandardné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, osvetlenie a kalendár
  • Samozrejmosťou sú notifikácie z vášho mobilu
  • Zoznam športových funkcií multifunkčných hodiniek Garmin: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, intervalový tréning, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, podpora aplikácie Strava a virtual Pacer
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • Farba remienka je v tomto prípade čierna

Smart hodinky Garmin Forerunner 45 Black vás nenechajú v štichu

Inteligentné hodinky Garmin Forerunner 45 Black sú schopné komunikovať s operačným systémom iOS a Android vďaka Bluetooth a USB. Meranie spánku vám kontroluje čas, kedy ste v noci spali hlbokým spánkom a poradí, ako dosiahnuť lepšie hodnoty, aby vás prestal trápiť nedostatok energie. Integrovaná batéria by mala vydržať 168 h, nehrozí teda, že sa vám vypnú, keď ich práve potrebujete na meranie. Tento model dokonca disponuje aj vnútorným úložiskom s kapacitou 0 GB. Na ich ovládanie poslúži jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina a maďarčina. Jazykom mobilnej aplikácie inteligentných hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina a slovenčina.

Smart hodinky vás nenechajú zaháľať

Smart watch Garmin Forerunner 45 Black sú vhodné na sledovanie vašich športových aktivít, ako je beh, chôdza, cyklistika, fitness, plávanie a joga. Funkcia na meranie tepu sa navyše hodí na identifikáciu aeróbnej zóny pohybu a tým aj efektívne plnenie vašich športových cieľov. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 50 m (5 ATM) smart hodinky pokojne môžete používať aj pri plávaní alebo sprchovaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Šikovný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Nielen pri behaní je potom nenahraditeľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
36 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa opýtať ci sa tieto hodinky dajú sparovat s hrudným pásom napr. s decatlonu??

maji tyto hodinky mereni teploty?

Barva řemínku je červená? Máte uvedeno v popisu.

Diskusia a poradňa k Garmin Forerunner 45 Black
Príslušenstvo pre Garmin Forerunner 45 Black Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Forerunner 45 Fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií