AlzaBoxy Q1 PET

Garmin inReach Mini Orange

Zobraziť katalóg
Garmin inReach Mini Orange
4,0 1 hodnotení
GPS navigácia - kompatibilný OS: ios / android, konektivita: / Bluetooth, prenos dát: káblový / bezdrôtový, maximálnu výdrž batérie: 480
Kód:  SPTgarm0005 Produktové číslo:  010-01879-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin inReach Mini Orange

Chcete si sami vybrať cestu, po ktorej dôjdete k svojmu cieľu? GPS navigácia Garmin inReach Mini Orange vás už naozaj nikdy nenechá zablúdiť. Vie totiž v sekunde perfektne vymyslieť a zobraziť tú najkratšiu trasu, nech už idete kamkoľvek. Stačí len zadať pár základných údajov a môžete vyraziť.

Podstatné vlastnosti GPS navigácie Garmin inReach Mini Orange

GPS navigácia Garmin inReach Mini Orange zaručuje jednoduchú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie Garmin inReach Mini Orange rozhodne nesmie chýbať predinštalovaná mapa SR vrátane hlasových pokynov v českom jazyku.

V obsiahlej ponuke sú aj menej obvyklé funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť GPS navigácie Garmin inReach Mini Orange.

Parametre a špecifikácia

Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Oranžová Hotovo!
Max. výdrž batérie
480 h Hotovo!
Šírka
51,7 mm Hotovo!
Výška
99 mm Hotovo!

Mapy

Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna, Oranžová Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
480 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
51,7 mm Hotovo!
Výška
99 mm Hotovo!
Hĺbka
26,1 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakúpil som si toto zariadenie, aktivoval rocny plan a plus najnižší mesacny balík za cca 14 eur. Od toho dňa mi každý deň (4x) odisla z kreditnej karty visa platba 29.99 EUR pre spoločnosť Garmin. Všimol som si to až na 4 deň. Zablokoval som kartu a volal aj písal do spoločnosti Garmin. Na tretiu urgenciu odpísali po viac ako týždni, ze nestíhajú a ospravedlňujem sa a dakuju, ze som im pisal. Peniaze nevrátili a uz mi na emaily neodpovedaju!!! Je toto normálne?

Diskusia a poradňa k Garmin inReach Mini Orange
Príslušenstvo pre Garmin inReach Mini Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin inReach Mini Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin inReach Mini Orange.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií