Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic
5 1 hodnotení
GPS navigácia s bezplatnú doživotnú aktualizáciám máp a prijímom prémiových dopravných správ RDS-TMC, 5 "farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhový, POI (body záujmu), Bluetooth, microSD, mini USB, Aktívne magnetické prísavkový držiak do auta s reproduktorom
Kód:  SKG003 Produktové číslo:  010-01118-12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic Predaj skončil

Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic

GPS navigácia s kompaktným dizajnom a novým navádzaním Garmin Real Directions. Výsadou séria 3 je 3D zobrazenie budov i terénu skrze 5 "displej a šikovný stojan, ktorý si navigáciu magnetom pritiahne do správnej pozície, ukotví ju a začne ju napájať. Jednoduchšie to už byť nemôže. Navigácia má bezplatné doživotné aktualizácie máp pre celú Európu , A tak vás nič nezastaví na ceste po nových cestách. Fulltextové vyhľadávanie zjednoduší prácu s navigáciou. Zadajte len ľubovoľný text, ktorý je charakteristický pre cieľ. Navigácie si poradí is pripojením mobilného telefónu cez Bluetooth pre vybavovanie hovorov hlasným hands-free.

Komfort presného navádzania


Rad technológií sa postará o bezpečný dojazd do ľubovoľného cieľa. Nechýba aktívne radenie do pruhov či vyhľadávanie adries podľa popisných alebo orientačných čísel. Nová technológia Garmin Real Directions je schopná za jazdy vodičovi poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla, bez toho aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie. Medzi ďalšie inovácie patrí reálne zobrazenie dopravného značenia a návestidiel aj možnosť prehľadného zobrazenia viacerých navigačných trás naraz.

Funkcie pre cestovanie


Nechýba ani už overené vlastnosti pre hladký prejazd po trase. Hlavné je samozrejme bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenia, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časové výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, potom navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu. Pokročilá funkcia trafficTrends počíta s údajmi o meniacej sa prejazdnosti ciest v rôznych denných dobách a dňoch týždňa . Naopak myTrends sleduje návyky vodiča a snaží sa mu prispôsobiť. EcoRoute umožňuje výpočet ceny paliva pre plánovanú trasu alebo výučbu šetrného jazdného štýlu pomocou bodovania plynulosti rozjazdov/jazdy a brzdenia.

Parametre a špecifikácia

Šírka
138 mm Hotovo!
Výška
77 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!
Hmotnosť
192 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
138 mm Hotovo!
Výška
77 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
192 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 3597LMT Lebensverkehrs + Slowakei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 3597LMT Lebensverkehrs + Slowakei. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 3597LMT Lifetime + Slovakia Traffic.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií