AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin nüvi 55LM CE Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 55LM CE Lifetime
4,4 12 hodnotení
GPS navigácia s bezplatnou doživotnou aktualizáciou máp, 5" farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhov, POI (body záujmu), microSD, mini USB
Kód:  SKG002a Produktové číslo:  010-01198-17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 55LM CE Lifetime

Širokouhlá navigácia s dotykovým ovládaním bude vaším nenahraditeľným pomocníkom na cestách. Obsahuje podrobnú mapu 20 krajín Európy s bezplatnou doživotnou aktualizáciou, ktorá je k dispozícii pomocou programu Garmin Express až 4-krát do roka. Ide o tieto štáty: Španielsko, Andora, Francúzsko, Holandsko, Belgicko, Luxembursko, Dánsko, Nemecko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Taliansko, San Marino, Vatikán, Chorvátsko, Slovinsko, Rakúsko, Česká republika, Poľsko, Slovensko a Maďarsko.

5"dobre čitateľný displej je možné otočiť na výšku alebo šírku. Vďaka asistentu radenia do jazdných pruhov budete včas vedieť správny pruh pre nasledujúci zjazd alebo pokračovanie v priamom smere. Iste oceníte podrobné plánovanie trás a náhľad križovatiek. Na hlavnej obrazovke je vidieť mapa s trasou, názov ulice po ktorej sa ide a kam sa bude odbočovať, aktuálne aj povolené rýchlosti a ikony vybraných skupín bodov záujmu (napr. reštaurácie, čerpacie stanice). Vyskakovacie lišta na displeji upozorní na dopravné komplikácie či školskú zónu. Ďalšie tri údaje je možné voliť do bočnej lišty (napr. čas príjazdu, vzdialenosť do cieľa, atď.)

Obsah balenia:
Navigačný prístroj nüvi 55
Držiak s prísavkou
Napájací kábel (CL)
USB kábel
Návod na použitie


Poznámka:
Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v Slovenčine, hlasová navigácia v slovenčine a používateľská príručka v slovenskom jazyku.

Parametre a špecifikácia

Šírka
139 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
139 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
180 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 55LM CE Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 55LM CE Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 55lm CE Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 55lm CE Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 55LM CE Lifetime.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií