AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin nüvi 57LMT CE Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 57LMT CE Lifetime
GPS navigácia s bezplatnou doživotnou aktualizáciou máp Centrálnej Európy, 5" farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhov, microSD, integrovaný RDS-TMC prijímač
Kód:  SKG001a5 Produktové číslo:  010-01400-21 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 57LMT CE Lifetime

Širokouhlá navigácia s dotykovým ovládaním bude vaším nepostrádateľným sprievodcom na cestách. Obsahuje mapu 20 krajín Európy s bezplatnou doživotnou aktualizáciou, ktorá je k dispozícii pomocou programu Garmin Express až 4x do roka. Dobre čitateľný 5" displej môžete otočiť na výšku alebo šírku. Vďaka asistentovi radenia do jazdných pruhov budete včas vedieť správny pruh pre nasledujúci zjazd či pokračovanie v priamom smere.

Kľúčové vlastnosti

  • Podrobná mapa 20 krajín Európy s bezplatnou aktualizáciou
  • Bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC
  • Jasnejšie hlasové inštrukcie (Garmin Real Directions)
  • Náhľady križovatiek a pomoc s radením
  • Informácie prehľadne na obrazovke s vlastným nastavením
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie

S prehľadom

Oceníte podrobné plánovanie trás a náhľad križovatiek. Na hlavnej obrazovke je vidieť mapa s trasou, názov ulice po ktorej sa ide, kam sa bude odbočovať, aktuálne povolenie rýchlosti a ikony vybraných skupín bodov záujmu (napr. reštaurácie, čerpacie stanice). Vyskakovacia lišta na displeji upozorní na dopravné komplikácie či školskú zónu. Ďalšie tri údaje môžete voliť do bočnej lišty (napr. čas príchodu, vzdialenosť do cieľa, atď.)

Presne viete, kam vás navádza

Ak už máte navigáciu, iste poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava v mieste, kde by ste to nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla bez toho, aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Šoférujte s istotou

Hlavné je bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenie, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časovo výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
139 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
139 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
180 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 57LMT CE Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 57LMT CE Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 57LMT CE Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 57LMT CE Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 57LMT CE Élettartam.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií