AlzaBoxy Q1 Aplikace

Garmin nüvi 66LM Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 66LM Lifetime
5 1 hodnotení
GPS navigácia s bezplatnú doživotnú aktualizáciám máp, 6 "farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhový, POI (body záujmu), microSD, mini USB
Kód:  SKG005a Produktové číslo:  010-01211-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 66LM Lifetime

Širokouhlá navigácia s dotykovým ovládaním bude vaším nepostrádateľným pomocníkom na cestách. Obsahuje podrobnú mapu 45 krajín Európy s bezplatnou doživotnou aktualizáciou , Ktorá je k dispozícii pomocou programu Garmin Express až 4 × do roka. Nestane sa vám teda, že navigácia nebude poznať novopostavený úsek cesty alebo vás bude viesť nevhodnou trasou. Platí po celú dobu životnosti vašej navigácie. 6 "dobre čitateľný displej je možné otočiť na výšku alebo šírku.

Cesta pod drobnohľadom


Vďaka asistentu radenie do jazdných pruhov budete včas vedieť správny pruh pre nasledujúce zjazd alebo pokračovanie v priamom smere. Iste oceníte podrobné plánovanie trás a náhľad križovatiek. Na hlavnej obrazovke je vidieť mapa s trasou, názov ulice po ktorej sa ide, kam sa bude odbočovať , Aktuálny aj povolenej rýchlosti a ikony vybraných skupín bodov záujmu (Napr. Reštaurácie, čerpacie stanice). Vyskakovacie lišta na displeji upozorní na dopravné komplikácie či školské zónu. Ďalšie tri údaje je možné voliť do bočnej lišty (napr. Čas príchodu, vzdialenosť do cieľa, atď.)

Presne viete, kam vás navádza

Ak ste už skúšali navigáciu, určite poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava v mieste, kde by ste to naozaj nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením nejasné hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná vodičovi poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie , Napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla, bez toho aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Parametre a špecifikácia

Šírka
168 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
21 mm Hotovo!
Hmotnosť
244 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
168 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
21 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
244 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
0,98 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 66LM Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 66LM Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 66LM Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 66LM Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 66LM Lifetime.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií