Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Overlander

Zobraziť katalóg
Garmin Overlander
GPS navigácia do auta, displej 6.95" s rozlíšením 1024 × 600 px, Bluetooth a WiFi, výdrž batérie 3 h, microSD max. 16GB, vnútorná pamäť 64 GB, Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Súradnice, 3D budovy, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  SKG021b99 Produktové číslo:  010-02195-10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Overlander

Stáva sa vám často, že si zbytočne predĺžite cestu? GPS navigácia Garmin Overlander je pripravená splniť všetky vaše požiadavky. Poradí si totiž v každej situácii a neomylne naplánuje tú najlepšiu trasu do cieľa bez zbytočného blúdenia. Záleží len, aké preferencie si zvolíte. Táto vychytaná GPS navigácia pre osobný automobil je osadená plnofarebným displejom s hodnotou uhlopriečky 6,95" a detailným rozlíšením 1024 × 600 px. Displej reaguje veľmi dobre na vaše dotyky a všetky údaje sú čitateľné aj napriek priamo dopadajúcim slnečným lúčom. Tvorca Garmin zaistil navigáciu batériou, ktorá vydrží 3 h. Pamäť pre všetky mapy sa dá zväčšiť maličkou pamäťovou kartou typu microSD.

Podstatné vlastnosti GPS navigácie Garmin Overlander

  • Vyladená navigácia pre vodičov osobných vozidiel
  • Veľká obrazovka s dĺžkou uhlopriečky 6,95 "
  • Batéria s výdržou 3 h
  • Má k dispozícii slot na pamäťové karty typu microSD
  • Bluetooth na pripojenie k telefónu
  • Aktualizovať mapy možno Cez počítač
  • Zahŕňa aj mapy Európy
  • Bezplatná doživotná aktualizácia podkladov
  • Aktualizované informácie o doprave
  • Upozornenie na preradenie do iného pruhu
  • Zobrazenie budov v 3D formáte

GPS navigácia Garmin Overlander sa postará o bezproblémovú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie Garmin Overlander nemôžu chýbať mapy všetkých európskych štátov, preto sa už nestratíte ani v zahraničí. Všetky mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. A pretože navigácia ponúka časovo neobmedzené a bezplatné aktualizácie mapových podkladov, budete mať za jedny peniaze navždy vystarané. Jazdu bez akýchkoľvek starostí sprostredkuje navigácia Garmin Overlander pomocou RDS TMC, teda aktualizovaným prehľadom dopravy.

Mimoriadne funkcie Garmin Overlander

V bohatej ponuke sú aj netradičné funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní GPS navigácie Garmin Overlander. Veľké orientačné plus v mestskom prostredí zaisťuje nápadité zobrazenie budov v 3D formáte. Stále máte k dispozícii svoje súradnice. Možnosť pripojenia k telefónu vďaka bluetooth. Výbava zahŕňa aj radca strán radenia do príslušného jazdného pruhu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!
Hmotnosť
437 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
199 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
437 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,95" (17,65 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 600 px Hotovo!
Výdrž batérie
3 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
16 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Overlander Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Overlander. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Overlander. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Overlander. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Overlander.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií