Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka)

Zobraziť katalóg
Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka)
Remienok na hodinky – z materiálu: silikón, na zápästie do 204 mm, kompatibilný s radmi: Garmin Approach S40, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 245, Garmin Forerunner 645, Garmin Quick Release 20, Garmin Vívoactive, Garmin Vívoactive 3, Garmin Vívomove a Garmin Vívomove Optic
Kód:  SKGQRBs Produktové číslo:  010-12925-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka) Predaj skončil

Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka)

Remienok Garmin dokonale zmení vzhľad vašich inteligentných hodiniek. Využitým materiálom je silikón, ktorý sa veľmi pohodlne nosí a dobre odolá napríklad potu. Celková dĺžka je 204 mm. Sivá farba dáva možnosť remienok Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka) zladiť s outfitom alebo vkusom či aktuálnou náladou. Remienok od značky Garmin je vhodný k hodinkám modelového radu Garmin Approach S40, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 245, Garmin Forerunner 645, Garmin Quick Release 20, Garmin Vívoactive, Garmin Vívoactive 3, Garmin Vívomove a Garmin Vívomove Optic a perfektne sa zladí s vaším outfitom.

Podstatné parametre remienka Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka)

  • Dodá nový šmrnc inteligentným hodinkám
  • Celková dĺžka remienka: 204 mm
  • Materiál použitý na výrobu: silikón
  • Sivá farba
  • Modelový rad: Garmin Approach S40, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 245, Garmin Forerunner 645, Garmin Quick Release 20, Garmin Vívoactive, Garmin Vívoactive 3, Garmin Vívomove a Garmin Vívomove Optic

Parametre a špecifikácia

Farba ramienka
Sivá Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,4 cm Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Sivá Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,4 cm Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Quick Release 20 silikónový sivý (strieborná pracka) Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Quick Release 20 Silicone Grey (Silberschnalle). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Quick Release 20 Silicone Grey (Silberschnalle). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Quick Release 20, szilikon - szürke (ezüst csat).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií