Garmin Sport PRO

Zobraziť katalóg
Garmin Sport PRO
Elektrický obojok – výcvikový, stimulácia tónom, vibráciami a 10 stupňami elektronických impulzov, dosah až 1200m, BarkLimiter
Kód:  SKGd045 Produktové číslo:  010-01205-01 Stránky výrobcu

Garmin Sport PRO

Nedokážete skrotiť svojho štvornohého priateľa a skúsili ste už všetko?Je teda pravý čas na obstaranie elektrického obojku Garmin Šport PRO, ktorý vám výcvik príjemne uľahčí.Sami si nastavte intenzitu elektrických impulzov pre prípad, že váš pes napríklad nevhodne šteká na svoje okolie, či utečie niekam z vášho dohľadu a na zavolanie nereaguje. Elektrický bójok je možné využívať pre 3 psov. Navyše si u Garmin Sport PRO môžete pre každého psa nastaviť inú intenzitu od obyčajného bzučanie po elektrické impulzy s dĺžkou až 8 sekúnd.

Prednosti elektrického obojku Garmin Šport PRE

  • diaľkový ovládač vysiela vlny až na vzdialenosť 1200 m
  • 10 stupňov intenzity impulzu
  • možnosť viesť výcvik až troch psov
  • Garmin Hobby PRO má funkciu Barklimiter
  • batéria vydrží až 60 hodín
  • nepremokavý

Bez vodítka, bez problému

Stáva sa vám často, že na prechádzke naraz stratíte svojho maznáčika z dohľadu a na vaše zavolanie nereaguje? Stačí stlačiť tlačidlo na ovládanie elektrického obojku Garmin Sport PRO. Psa tým môžete iba upozorniť ľahkými vibráciami či zvukovým efektom na to, že niečo nie je v poriadku. Vďaka diaľkovému ovládaniu dokáže Garmin Šport PRE privolať späť psa, ktorý sa vám vzdialil až na 1200 m.

Prepracované do najmenších detailov

Jedinečná funkcia Barklimiter u obojku Garmin Šport PRE dokáže prostredníctvom vibrácií na krku psa rozoznať, či pes svojim štekaním chráni, alebo na seba chce len upozorniť. Elektrický obojok je vďaka dvom integrovaným oceľovým elektro-mechanickým mikrospínačom vhodný pre všetky typy srsťou a plemená psov.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Sport PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Sport PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Sport PRO.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií