Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Garmin Tactix Charlie

Zobraziť katalóg
Garmin Tactix Charlie
5 1 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie zdolaných poschodí, intervalový tréning, GPS, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, pripojenie pomocou ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, stav batérie, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM), Connect IQ, kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 16000 MB, zafírové sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  HUG5779j01 Produktové číslo:  010-02085-00 Stránky výrobcu

Garmin Tactix Charlie

Inteligentné taktické hodinky Garmin tactix Charlie sú pripravené na splnenie akejkoľvek misie

Extrémne robustné hodinky Garmin tactix Charlie kombinujú špecializované taktické, športové a inteligentné funkcie, vďaka čomu sú vhodné nielen do terénu, ale aj na každodenné nosenie. GPS / GLONASS modul, inteligentné senzory a nainštalované topografické mapy celej Európy zaistia presnú navigáciu v teréne. Vo výbave hodiniek Garmin tactix Charlie nechýba snímač srdcovej frekvencie, metriky kondičného tréningu či aplikácie na meranie dennej aktivity. V režime inteligentných hodiniek je zaistená výdrž batérie až 12 dní.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin tactix Charlie

  • Transreflektivny 1,2" displej so zafírovým sklíčkom
  • Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
  • Senzor tepovej frekvencie
  • Topografické mapy celej Európy
  • GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, tachometer, oxymeter
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie vystúpaných poschodí, intervalový tréning
  • Prednastavené športové režimy
  • Nerezová EXO anténa
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT+
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 12 dní
  • Pohodlný silikónový remienok s jednoduchým uchytením QuickFit

Garmin tactix Charlie s vysoko kvalitným spracovaním

Inteligentné taktické hodinky Garmin tactix Charlie sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré ich predurčujú na outdoorové aktivity. Ľahké titánové puzdro s DLC povrchom a ovládacie gombíky z nerezovej ocele sa postarajú o maximálnu ochranu proti mechanickému poškodeniu a korózii. 1,2" transreflektivny displej Garmin Chroma s vynikajúcou čitateľnosťou na priamom slnku je chránený klenutou zafírovou šošovkou, ktorá je odolná proti poškriabaniu. Pohodlné nosenie hodiniek Garmin tactix Charlie na zápästí zaistí silikónový remienok QuickFit s možnosťou ľahkej a rýchlej výmeny.


nočné videnie

Nočné videnie

Garmin tactix Charlie umožňujú rýchlo prepínať medzi denným a nočným režimom displeja, vďaka čomu môžete údaje bez problému čítať aj v okuliaroch na nočné videnie.

JumpMaster

Režim JumpMaster

Táto vojenská funkcia pomáha s výpočtom parametrov na presný doskok do cieľ pri zoskoku z veľkých výšok.

2 formáty súradníc

2 formáty súradníc

Na jednoduchú orientáciu v spolupráci s ostatnými členmi expedície umožňujú hodinky zobrazovať zemepisné a MGRS súradnice na jednej obrazovke.

GPS/GLONASS

GPS / GLONASS modul

Vďaka GPS / GLONASS prijímačom s podporou systému GALILEO vám hodinky poskytnú spoľahlivé informácie o rýchlosti, čase, výške, vzdialenosti a ďalších hodnotách aj v tých najnáročnejších podmienkach.

ABC senzory

Výškomer, barometer, kompas

Snímače ABC vám maximálne uľahčiia navigáciu v teréne. Vo výbave nechýba výškomer poskytujúci dáta o nadmorskej výške, barometer sledujúci počasie a trojosí elektronický kompa0 na rýchlu orientáciu.

topografické mapy

Topografické mapy

Na bezproblémovú navigáciu v teréne sú v pamäti hodiniek nahrané prehľadné topografické mapy celej Európy. Do interného 16GB úložiska možno nahrávať aj ďalšie podrobné mapy.

Senzor srdcového tepu

Senzor srdcového tepu

Snímač srdcového tepu s vylepšenou optickou technológiou meria intenzitu vašej fitness aktivity, variabilitu srdcového tepu a zaťaženie organizmu pomocou funkcie Stress Score.

tréningový status

Tréningový status

Tento nový tréningový nástroj automaticky vyhodnocuje vašu nedávnu históriu cvičenia a ukazovatele výkonu, aby vás informoval, či trénujete produktívne, alebo prekračujete váš limit.

Mobilní notifikace

Prijem notifikácií

Po spárovaní hodiniek Garmin tactix Charlie s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií.


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj užívateľské prostredie hodiniek sú kompletne lokalizované do slovenčiny.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Plávanie, Taktická výbava, Triatlon, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Chôdza, Plávanie, Taktická výbava, Triatlon, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Tactix Charlie Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Tactix Charlie.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií