Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Virb

Zobraziť katalóg
Garmin Virb
Diaľkový ovládač pre Garmin Virb X a Virb XE, ANT+, dostah až 10 m, LED indikátor, vodovzdorný 5ATM
Kód:  PP999b Produktové číslo:  010-12094-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Virb

Ovládajte svoju outdoorovú kameru Garmin Virb na vzdialenosť až 10 metrov bez akýchkoľvek káblov. Vďaka bezdrôtovej technológii ANT+ v kombinácii s odolným, kompaktným a ľahkým diaľkovým ovládaním to bude hračka. Je to tak jednoduché, stačí si vybrať jedno z troch tlačidiel, vďaka ktorým budete môcť zachytiť statický obrázok, spustiť záznam alebo zastaviť nahrávanie. Diaľkové ovládanie napája jedna ľahko vymeniteľná batéria typu CR2032 a jej výdrž dosahuje až jeden rok pri bežnom používaní. K úspore energie prispieva aj automatický režim spánku. Zelená LED dióda indikuje pripojenie Virb kamery a červená LED dióda znamená, že je spustené nahrávanie. V balení je tiež pútko na zápästie a krk.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre pre Garmin Virb X a Virb XE
  • ANT+ s dosahom až 10 metrov
  • Vodovzdorný až do 5 ATM
  • LED indikátor
  • Jednoduchá obsluha pomocou 3 tlačidiel
  • Batéria CR2032 s výdržou až 1 rok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Virb Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Virb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Virb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Virb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Virb távirányító.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií