Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey

Zobraziť katalóg
Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie zdolaných poschodí, barometer, výškomer, pripojenie pomocou ANT+, Bluetooth a USB, stav batérie, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, vibrácie, hľadanie telefónu, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s iOS a Android, Chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  HUGvmhr18 Produktové číslo:  010-02239-20 Stránky výrobcu

Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey

Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey sú smart hodinky, ktoré iste ocení každý nadšenec moderných vychytávok. Zaujímavým estetickým krokom je použitá strieborná farba puzdra. Na remienok bol zvolený materiál silikón. Ciferník chráni chemicky tvrdené sklo. Displej s uhlopriečkou 0,8 " pre vás zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť. Ak vám niekto bude volať, tak jednoducho odpoviete prostredníctvom hodiniek. Bežné funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, doplnia funkcie typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, tepové zóny, úroveň regenerácie tela a automatické začatie aktivity.

Najdôležitejšie znaky smart hodiniek Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey

  • Smart hodinky Garmin komunikujú s Androidom aj iOS
  • Hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM)
  • Hodinkám nechýbajú staré dobré hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Ukazovateľ stavu batérie vás včas informuje, keď sa blíži vybitie
  • Inteligentné hodinky prinášajú intuitívnu možnosť ovládania vášho telefónu na diaľku
  • Veľmi presný výškomer príde vhod nielen do vysokých hôr
  • Zaujímavé dáta môže poskytnúť barometer s vysokou citlivosťou
  • Senzor na snímanie pohybu pomáha sledovať vašu aktivitu
  • Zobrazenie času: analógové
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Garmin: Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie tepu, Meranie vzdialenosti, Meranie tempa, Meranie vyjdených poschodí, Tepové zóny, Úroveň regenerácie tela a Automatické začatie aktivity

Smart hodinky Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey sú inteligentné hodinky so všetkým, čo potrebujete

Smart hodinky Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey sú inteligentné hodinky kompatibilné s operačným systémom iOS a Android s pomocou ANT+, Bluetooth a USB. Prehrávač vám uľahčí prehrávanie a preskakovanie skladieb bez toho. aby ste museli siahať po mobilný telefón do vrecka. Indikátor batérie vás včas upozorní na klesajúci kapacitu batérie vašich hodiniek. Vstavaná batéria pri bežnom používaní dosahuje hodnoty 120 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú počas aktivity. Ak ide o senzory, majú Akcelerometer, Výškomer a Barometr.

Smart hodinky vás namotivujú k obrovským výkonom

Smart hodinky Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey namerajú s maximálnou presnosťou údaje vašich športových aktivít, napríklad beh, cyklistika, fitness, chôdza, jóga a plávanie. Funkcia na meranie tepu vám navyše zaručí upozornenie na zmenu tréningovej zóny vhodné na najúčinnejšie chudnutie. Vďaka odolnosti voči vode 50 m (5 ATM) smart hodinky bez problémov zvládnu použitie pri plávaní a iných vodných športoch. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
44 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
46,1 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3 Sport Silver Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívomove 3 Sport, Silver Grey.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií