Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink

Zobraziť katalóg
Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink
4,2 22 hodnotení
Smart hodinky – určenie: dámske s ovládaním v slovenčine, meranie tepu, dotykový displej, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, materiál puzdra: plast
Kód:  PPvmhr15 Produktové číslo:  010-02238-21 Stránky výrobcu

Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink

Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách. Ciferník chráni chemicky tvrdené sklo. Displej s rozmerom uhlopriečky 0,8 " vám ako na dlani ukáže všetko, čo potrebujete vedieť. O ich vzhľad sa primárne stará guľatý ciferník. Bežné funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, doplnia vychytávky ako detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti. Hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 38,6 g.

Najdôležitejšie funkcie smart hodiniek Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink

  • Smart watch Garmin bez problémov pripojíte k telefónu s iOS aj Androidom
  • Analógové zobrazenie času
  • Radosť vám urobia klasické hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou sú upozornenia z vášho mobilu
  • Športové funkcie smart hodiniek Garmin: detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink sú inteligentné hodinky, ktoré vám vždy pomôžu

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink spolupracujú s operačným systémom iOS a Android pomocou ANT+, Bluetooth a USB. Monitoring spánku vám zmeria dĺžku REM fázy a poradí, ako spánok vylepšiť, aby ste netrpeli nedostatkom spánku. Kapacita batérie by mala pri bežnom používaní vydržať 120 h a nemalo by teda hroziť, že energia sa minie práve vtedy, keď vyrazíte von. Na ich ovládanie poslúži jazyk, ktorým je angličtina, čeština, slovenčina a maďarčina. Jazykom mobilnej aplikácie smart hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina a slovenčina.

Smart hodinky vám pomôžu k vysnívanej postave

Hodinky smart Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink kontrolujú vaše športové aktivity, napr. beh, cyklistika, fitness, chôdza, joga a plávanie. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na určenie aeróbnej a anaeróbnej zóny pohybu a tým aj pre veľmi účinné spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Integrovaný krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Aby toho nebolo málo, ponúknu tiež meranie hladiny saturácie krvi kyslíkom.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
2 880 h (120 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
39 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
38,6 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Ružová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
11 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
17,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
18mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
2 880 h (120 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u hodinek je uvedena 18mm rychloupínací stěžejka, při vyhledávání řemínku k těmto hodinkám (https://www.alza.cz/reminky-k-chytrym-hodinkam-a-sporttesterum/18864389.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&prod=&parh17137=3943-17137-239714437&parh17138=3943-17138-239804527) je v nabídce při zadání značky a modelu Vivomove 3S jen 20mm rychloupínací stěžejka. Lze tedy dokoupit řemínek 20 a bude pasovat? Děkuji.

Dobry den, lze hodinky sparovat i s mobilem s bluetooth 4.1?

Dobry den. U hodiniek uvadzate v specifikacii vydrz 2880 hodin (120dni), ale v popise pisete o 12 dnoch v rezime beznych hodiniek. Ako mam tomu rozumiet?

Diskusia a poradňa k Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink
Príslušenstvo pre Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vívomove 3S Sport LightGold Pink.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií