AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray

Zobraziť katalóg
Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray
Smart hodinky – pánske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  HUGvmhr14 Produktové číslo:  010-02238-20 Stránky výrobcu

Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray

Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray sú smart hodinky pre každého, kto si chce užiť aktívnejší, zábavnejší a zdravší život. Pri výrobe remienka bol použitý materiál silikón. Hodinky chráni chemicky tvrdené sklíčko. Obrazovka s uhlopriečkou 0,8 " vám ukáže rôzne informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Klasické hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, doplnia vychytávky ako krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, tepové zóny, automatické začatie aktivity a úroveň regenerácie tela. Ich celková hmotnosť sa vyšplhala na 38,6 g. Pri ich výbere myslite na to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 11 cm a väčší ako 17,5 cm.

Podstatné rysy smart hodiniek Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray

  • Inteligentné hodinky Garmin spolupracujú s Androidom aj iOS
  • Hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM)
  • Analógové zobrazenie času
  • Hodinkám nechýbajú klasické hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou sú upozornenia z vášho mobilu
  • Športové funkcie smart hodiniek Garmin: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, tepové zóny, automatické začatie aktivity a úroveň regenerácie tela
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • Disponuje remienkom, ktorého farba je sivá

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray vás príjemne prekvapia

Dotykové hodinky Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray sú plne kompatibilné s operačným systémom iOS a Android prostredníctvom ANT+, Bluetooth a USB. Meranie spánku vás upozorní na čas, kedy ste v noci spali hlbokým spánkom a poradí, ako si viac odpočinúť, aby vás cez deň netrápila únava. Hudobný prehrávač vám otvára možnosť prepínanie svojej hudby bez nutnosti vyťahovať mobil. Výdrž batérie by nemala pri bežnom používaní spadnúť pod hodnotu 120 h a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypnú uprostred dňa. Dokonca disponujú aj vnútorným úložiskom s kapacitou 0 GB. Na ich ovládanie slúži jazyk, ktorým je angličtina a nemčina. Jazykom mobilnej aplikácie smart hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina a slovenčina.

Smart hodinky vás motivujú k lepším výsledkom

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray presne namerajú údaje vašich športových aktivít; náhodne menujme beh, chôdza, cyklistika, fitness, plávanie a joga. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na vymedzenie momentálnej tréningovej zóny a pomáha vám k zefektívneniu vašich športových aktivít. Vďaka vodotesnosti 50 m (5 ATM) možno inteligentné hodinky nosiť s čistým svedomím aj pri potápaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
39 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
38,6 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
288 h (12 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií