AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Garmin Zumo 595LM Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin Zumo 595LM Lifetime
GPS navigácia na motorku, displej 5" s rozlíšením 800 × 480 px, Bluetooth a prehrávač hudby, výdrž batérie 4 h, microSD, ovládanie hlasom, mapy ČR + Európa, databáza radarov, súradnice, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  SKG021b101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Zumo 595LM Lifetime

Potrebujete spoľahlivého autopilota? GPS navigácia Garmin Zumo 595LM Lifetime vám potom určite má čo ponúknuť. Zvládne totiž vždy vymyslieť najlepšiu cestu do plánovaného cieľa. Stačí si len uložiť pár základných údajov a môžete ísť. Táto precízne vytvorená GPS navigácia pre motocykle rozhodne zaujme farebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 5" a dostatočným rozlíšením 800×480 px. Displej perfektne a pružne reaguje na dotyk, takže sa skvele ovláda a všetky údaje pre vás budú čitateľné napriek tomu, že bude zrovna vystavený priamemu slnku. Súčasne je možné displej pohodlne ovládať s natiahnutými motorkárskymi rukavicami. Výrobca Garmin obohatil navigáciu batériou, ktorá vydrží bez nabitia 4 h. Kapacitu obsahujúcu vami vybrané mapy môžete rozšíriť drobnou pamäťovou kartou typu microSD.

Zásadné parametre GPS navigácie Garmin Zumo 595LM Lifetime

  • Premyslená navigácia pre vodičov motoriek a skútrov
  • Prehľadný displej s veľkosťou uhlopriečky 5 "
  • Batéria s maximálnou výdržou 4 h
  • Možnosť použitia pamäťovej karty vďaka slotu na karty typu microSD
  • Bluetooth napájací zariadenie k telefónu
  • Je možné aktualizovať mapy cez počítač
  • Zahŕňa mapy všetkých európskych štátov
  • Súčasťou je doživotná aktualizácia podkladov
  • Prehľad o umiestnení rýchlostných radarov

GPS navigácia Garmin Zumo 595LM Lifetime ručí za dokonalú orientáciu

V základe GPS navigácie Garmin Zumo 595LM Lifetime nechýbajú mapy zemí Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu trasu aj v zahraničí. Jednotlivé mapy môžete aktualizovať cez PC. A pretože ďalšou výhodou navigácie sú bezplatné aktualizácie máp po neobmedzený čas, už si nemusíte robiť starosti s ich neskorším dokupovaním. Ak jazdíte radi svižne, iste vás poteší prehľad radarov na cestách, za čo vám poďakuje aj vaša peňaženka.

Výnimočné funkcie Garmin Zumo 595LM Lifetime

Vo veľkorysej ponuke nájdete aj netradičné funkcie, ktoré dodajú na využiteľnosti GPS navigácie Garmin Zumo 595LM Lifetime. Keď budete potrebovať, môžete kedykoľvek zobraziť svoje presné súradnice. Ako vylepšenie dlhej chvíle je k dispozícii možnosť prehrať cez navigáciu hudbu. Zariadenie je prepojiteľné s telefónom pomocou bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Šírka
145 mm Hotovo!
Výška
95 mm Hotovo!
Hĺbka
30 mm Hotovo!
Hmotnosť
374,5 g Hotovo!
Určenie
Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
145 mm Hotovo!
Výška
95 mm Hotovo!
Hĺbka
30 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
374,5 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Výdrž batérie
4 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Zumo 595LM Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Zumo 595LM Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Zumo 595LM Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Zumo 595LM Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Zumo 595LM Lifetime.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií